UTOK 1000D, tabletă dual core

UTOK 1000D e o tabletă comercializată sub un brand românesc, iar acest lucru înseamnă că e foarte ieftină, dar și bună în același timp. Venind dotată cu procesor dual core, 1GB memorie RAM și spațiu de stocare 8GB înseamnă că o să vă puteți juca jocuri noi fără probleme. Sistemul de operare e Android 4.2, iar acest lucru presupune că nu o să aveți probleme în a rula cele mai noi aplicații din Android Market (Google Play).
Un dispozitiv precum acesta ar fi recomandarea mea pentru cineva care e în căutarea unui dispozitiv cu ecran mare care poate fi utilizat la jocuri și citirea presei online.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un dispozitiv de ultimă generație care nu doar arată bine, ci și are un ecran cu rezoluție aproape HD (1024×600 pixeli). E un aparat cu design simplu, iar culoarea e una neagră… după cum poate fi văzut de mai jos.

Dispozitivul
Dispozitivul

Pe partea de caracteristici, acest model beneficiază de un procesor AllWinner A20 cu două nuclee și o foarte performantă placă video Mali 400. Aceste două componente, alături de memoria RAM, vă asigură că puteți juca jocuri fără întreruperi. Memoria RAM e de 1024MB, iar cea internă e de 8GB, însă doar vreo 6GB sunt utilizabili, restul fiind utilizat de sistemul Android 4.2 și de aplicațiile preinstalate.

Lucrurile pozitive ale acestui model sunt autonomia crescută (pentru că bateria ține vreo 6 ore), aspectul plăcut, componentele performante și sistemul de operare nou (dacă vă interesează să fie și mai nou atunci poate că producătorul va furniza actualizări „manuale” pe site-ul său… precum o fac și alții). Lucruri care ar fi putut fi mai bune ar fi prezența rezoluției HD (1280×800) și un procesor quad… dar parcă nu ar fi stricat nici 2GB memorie.

Concluzia mea referitoare la acest gadget e că-și merită banii deoarece e mult mai performant față de alte modele, iar datorită prezenței Android și a multiplelor porturi puteți să-i extindeți funcționalitatea. Normal că poate fi utilizat pentru videochat, dar trebuie instalate aplicațiile corespunzătoare de pe Play Store.

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „UTOK 1000D, tabletă dual core”

  1. Azi numai ce cautam ceva informatii cum sa o folosesc si am dat peste acest site. Foarte util.
    Legat de tabelta vreau sa spun ca am doua bucati de 1000 D si recomand oricui vrea niste jucarii ieftine pentru omorarea timpului.

Comentariile sunt închise.