Toshiba Satellite L775-15T

Un laptop unic de culoare albă e laptopul Toshiba Satellite L775-15T care vine cu procesor i5 Sandy Bridge, 4GB RAM şi placă video GT 525M pe 128 biţi. Nu aceste componente sunt cireaşa de pe tort, ci ecranul de 17,3 inci (ca la L775-134).

Cei care sunt fotografi de nunţi sau filmează la diferite evenimente vor apreci acest notebook datorită ecranului mare şi a rezoluţiei sale (ideal era ca rezoluţie să fie de 1920 pe 1080 pixeli, dar acele laptopuri costă peste 4000 lei).

Toshiba Satellite L775-15T are un preţ bun Vezi prețul special de azi » şi trebuie menţionat că nu costă mult având în vedere că e un laptop multimedia de culoare white (albă) şi că vinw cu sistem de operare – Windows 7 Home Premium.

Poze

Din imaginile de alături o să vedeţi că arată foarte bine.

Tastatură
Deschis

Specificaţii tehnice

Ecranul de 17,3 inci e unul splendid şi poate fi folosit cu success pentru vizionarea filmelor la orice calitate. Şi filmele Blu-ray pot fi vizionate, dare rezoluţie da 1600 pe 900 nu e tocmai optimă pentru ele.

Placa video dedicată e un GeForce GT 525M 2GB de la nVidia şi poate fi folosit cu succes pentru redarea jocurilor noi. Pe lângă această placă vide, laptopul are şi una integrată care e un HD 3000 cu capabilităţi 1080p. Datorită tehnologiei nVidia Optimus, laptopul o să activeze placa dedicată doar când va fi nevoie de ea şi aşa bateria o să ţina mai mult.

Din acest clip se pot vedea performanţele laptopului când vinde vorba de jocuri noi.

Păreri pro şi contra

Pro: îmi place L775-15T deoarece are o garanţie de 2 ani, arată bine, poate rula jocurile de ultimă generaţie, nu costă mult şi prezenţa unui sistem de operare îl face un laptop premium.
Contra: nimic important, dar dacă vreţi cel mai tare laptop atunci ar trebui să instalaţi un SSD. Lipsa uni procesor i7 nu e o problemă deoarece i5-ul e foarte bun pentru orice tip de sarcini, chiar şi pentru solicitante.

Concluzie

Având o bateria care ţine undeva la 3 ore jumătate putem spune că e un laptop cu autonomie mare, iar procesorul i5 însoţit de placa grafică 525M îl face un laptop foarte bun şi pentru jocuri, dar şi pentru sarcini multimedia. Dacă sunteţi o persoană care se ocupă cu filmări sau fotografii atunci acest model de laptop e unul pentru dumneavoastră datorită rezoluţiei mari (HD+) şi a ecranului de 17 ţoli.

Te-ar mai putea interesa