Toshiba L775-134

Pentru cei care vor un laptop de 17 inci pentru gaming sau multimedia le recomand un Toshiba L775-134 (e Satellite) deoarece e performant și vine într-o nuanță foarte apreciată – alb. Are procesor i3-2310M, 4GB RAM, hard de 640 și vine cu sistem de operare preinstalat… deci este un laptop premium. Este un laptop care nu dezamăgește la niciun capitol (cum nici Satellite P775-100 nu o face), poate doar la partea de ecran deoarece nu are suport 1080p. Prețul bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Tastatură
Deschis

Specificaţii tehnice

Toshiba Satellite L775-134 are un ecran de 17,3 inci de tip LED și cel mai mult nu-mi place că rezoluția nu e 1920 pe 1080 pixeli, ci de 1600 pe 900. E bine și așa dar putea fi și mai bune. Procesorul este un Intel Core i3 Sandy Bridge care e cel mai nou model și va asigura o performanță decentă. Legat de procesor trebuie să știți că are integrată și o placă video cu capabilități HD.
Pe partea de memorie stă destul de bine deoarece are 4 giga de RAM și hard de 650 de giga. Legat de hdd nu-mi place că nu are 7200 rotații pe minut, dar cei care vor mai mult pot instala un SSD cum e Corsair Force.
Poate fi considerat un laptop de gaming deoarece are o placă video foarte bună pentru jocuri adică un GeForce GT 525M de un giga și pe 128 de biți. Notebook-ul e destul de bun și pentru multimedia dar era mai bun dacă avea ecran Full HD.

Păreri pro şi contra

Pro achiziția laptopului ar fi culoarea, performanța și autonomia. Bateria ține undeva la două ore jumătate deoarece are nVidia Optimus care ecosnomisește foarte mult din baterie.
Contra achiziției ar putea fi procesorul care nu este unul cu patru nuclee și ecranul care nu are suport FullHD. Placa video e foarte perfomantă dar pentru a viziona filme Blu ray la calitate maximă vă recomand să conectați un ecran extern cu o rezoluție mare.

Concluzie

Recomand Toshiba L775-134 pentru cei care vor un laptop special de gaming sau cu destinație multimedia (vizionare filme și mai puțin editare video sau CAD). Alături e și un clip pentru a vă putea face o părere mai avizată despre cum arată acest model de culoare albă (e asemănător cu modelul L665).

Lasă un comentariu