Toshiba Satellite C660-1C9

Un laptop ieftin de la Toshiba și de tip Office adică mai mult pentru uz casnic și servici este acest laptop Toshiba Satellite C660-1C9 care vine cu procesor Core i3, 4 giga de RAM, ecran cu rezoluție HD+ și multe dotări necesare. Îl recomand studenților, elevilor și chiar și persoanelor mai puțin pasionate de jocuri deoarece acesta oferă performanțe mari și o autonomie peste medie. Plus, că vine cu design plăcut și o carcasă robustă. O alternativă mult mai puternică ar putea fi un Satellite L750-11W sau chiar şi un Satellite C660-1C2 care e mai ieftin. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » iar acea alternativă o recomand celor pasionați de jocuri în special că vine cu placă video GT 525M care o găsim doar pe modelele mai scumpe cum ar fi Dell Inspiron N5110.

Poze

Întredeschis
Deschis

Specificaţii tehnice

Are un procesor Core i3 model 380M care are un cache de 3 MB, tehnologie 32 nm și o frecvență de 2.5 GHz. Displayul LCD LED TruBrite de 1366 cu 768 pixeli deci o rezoluție HD+ pentru o diagonală de 15.6 inci. Memoria RAM de 1066 are o capacitate de 4 giga și este dispusă pe două sloturi. Hard diskul este unul SATA de 5400 de rotații pe minut și vine cu un spațiu de stocare de 500 de giga.

Ca și placă video Toshiba Satellite C660-1C9 are una integrată HD Graphics care este decentă pentru filme HD și Full HD. Nu prea o recomand pentru jocuri deoarece nu e de tip integrată și deci nu oferă prea multă performanță grafică, dar jocuri 3D mai merg merg. Plus că se încălzește destul de tare când este solicitată în jocuri. Deci pentru jocuri optați pentru alternativa menționată mai sus.

La capitolele porturi, comunicații și multimedia acest Toshiba Satellite C660-1C9 are unitate DVD, un difuzor, cititor de carduri, cameră web, o ieșire audio, microfon incorporat, două USB-uri 2.0, port VGA, mufă RJ-45, bluetooth și Wi-Fi. Acest laptop mai vine cu tehnologie Enhanced Intel SpeedStep, o greutate de circa 2.5 kilograme, suport audio HD, tastatură numerică și Free DOS.

Păreri pro și contra achiziției

Punctele forte ale acestui model sunt autonomia, fiabilitate și performanța. Toate aceste bineînțeles le raportăm la preț. Din păcate nu are HDMI care putea fi util pentru vizionara filmelor Full HD pe un ecran mai mare care să aibe această intrare.

Concluzie

Un laptop ca acest Toshiba model 1C9 este ideal pentru cei ce vor ceva performant și bun pentru un buget mai mic.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Toshiba Satellite C660-1C9”

  1. Eu nu l-am luat pentru jocuri ci pentru faculta in special ca am de facut referate proiecte si alte prostii, plus ca un gadget cu o tehnologie Wifi poate fi util odata ce exista multe locatii numite hotspoturi (malluri, cafenele, baruri, parcuri) si asa mai si scap de agitatia din camin si astfel ma pot concentra pe ce am de facut. Il folosesc si pe post de media player adica ma uit la filme cu colegii din camera iar filmele HD merg impecabil spre deosebire de vechiul laptop iar procesorul zic eu ca este destul de bun pentru cea ce fac eu pe el.

  2. Puteţi face şi voi o chetă şi să vă luaţi un monitor mare cu intrare HDMI sau şi VGA pentru filme că un monitor de genul nu costă prea mult în special dacă sunteţi cel puţin patru în cameră. Ideea e că se vede altfel la un ecran mai mare.

Comentariile sunt închise.