Toshiba Satellite C660-1C2

Și acesta este un model de tip Office ca și modelul C660-198, numai că acest laptop Toshiba Satellite C660-1C2 vine cu procesor ceva mai performant, 4 giga de RAM și placă video cu suport HD. O altă alternativă mai performantă este modelul C660-1C9. Deci trebuie să vă luați gândul că pe acesta veți putea juca jocuri 3D noi, ci mai degrabă veți putea juca doar pe cele cu cerințe hardware mici. Acesta se adresează studenților și elevilor care doresc un gadget cu autonomie mare pe perioada navetei dar și celor care nu doresc un model sofisticat. Cu acesta puteți viziona filme HD, să utilizați un sistem de operare gen Windows 7 și aplicații de tip Office. Designul nu e diferit față de celelalte modele din seria C660. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » și cred că este un preț bun pentru cât oferă.

Poze

Întredeschis
Deschis

Specificaţii tehnice

Are un procesor de tip Dual Core model P6200 care vine cu placă video integrată HD Graphics. Acesta are un cache de 3 MB, o frecvență de 2 GHz și tehnologie 32 nm. Ecranul TruBrite are o rezoluție HD+ de 1366 cu 768 pixeli la 15.6 inci și e unul de tip LCD LED. Capacitatea memoriei RAM este de 4 giga și aceasta este dispusă pe ambele sloturi iar un eventual upgrade ar fi inutil deoarece are o frecvență de 1066 MHz.

Capacitatea hardului e de 500 de giga pe care puteți stoca o mulțime de fișiere de tip media sau aplicații. Placa video HD Graphics de la Intel nu este o placă ce v-o recomand dacă vă plac jocurile deoarece aceasta se încălzește destul de mult. Pe partea de multimedia, comunicații și porturi laptopul are cititor de carduri, cameră web, un difuzor, unitate DVD, microfon, două USB-uri 2.0, port VGA, mufă RJ-45, o ieșire audio și Wi-Fi.

Bateria de 6 celule oferă o autonomie de peste 4 ore și deci o autonomie peste medie care poate fi considerată ca un plus pentru acest model.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: Toshiba Satellite C660-1C2 cântărește doar 2.5 kilograme, are Free DOS, tastatură numerică, o configurație decentă, compatibil SM BIOS, tehnologie Enhanced Intel SpeedStep, suport audio HD și este destul de ieftin.

Ca minusuri: nu are ieșire HDMI care putea fi utilă deoarece placa video și procesorul pot reda unele filme 1080p.

Concluzie

Acest Toshiba Satellite C660-1C2 este un model foarte bun și de recomandat celor mai puțin pretențioși care apreciază funcționalitate și nu performanțele mari.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Toshiba Satellite C660-1C2”

  1. La un asa pret chiar nu gasesc ceva mai bun si cu o garantie de 2 ani. E un model foarte bun pentru uz casnic si anume pentru filme si in special internet si aici ma refer la internet wireless de la router astfel ma pot pune oriunde in apartament si pot sta lejer navigand pe site-uri si bineinteles mai poti face si alte chestii dar fata de un calculator… laptopul ofera ceva mai multa libertate de miscare si poti spune adio cablurilor si am mai mult spatiu pe birou si pe langa el. Chiar il recomand si eu!

Comentariile sunt închise.