Toshiba AT200-101

Tableta Toshiba AT200-101 10.1″ e una din preferatele mele deoarece e foarte subțire, destul de performantă iar spatele său are un finisaj metalizat șters. Chiar dacă nu are o autonomia care poate fi comparată cu cea a tabletelor de la Samsung, vine cu toate porturile de care aveți nevoie (micro USB, micro HDMI, mufă combo audio+microfon și slot pentru card micro SD). În mare, AT200-101 are un procesor dual core de 1.2 GHz cu procesor grafic foarte bun, până la 16GB de memorie internă, 1GB de memorie RAM, Wi-Fi și sistem de operare Android 3.2 Honeycomb. Deci e o variantă mai bună la predecesorul său AT100-100. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Cutia

Specificații tehnice

Procesorul său e unul Cortex A9 OMAP de 1.2 GHz care e un Dual Core performant în special că e însoțit de procesorul grafic POWERVR SGX540 (poate rula orice jos și filme 1080p). Ecranul său de 10.1 inci are o rezoluție de 1280 cu 800 pixeli. Deci densitatea pixelilor e destul de bună dar se putea și mai bine în special că există chiar și telefona cu rezoluții similare (un exemplu ar fi Galaxy Note).

Bineînțeles vine cu 1GB de memorie RAM care asigură un multitasking bun și va primi cu siguranță un upgrade la ICS. Spațiul de stocare mi se pare decent – 16GB, dar pentru cei care vor să vizioneze și filme, e necesar un card microSD. La capitolul multimedia Toshiba AT200 are difuzoare stereo în partea de jos, card reader, cameră frontală de 2MP, cameră de 5MP cu autofocus și blitz.

La capitolul conectivitate stă foarte bine în special că vine cu toate ieșirile posibile pentru o tabletă: micro HDMI, mufă combo căști+microfon, mufă USB 2.0 de tip micro. Deasemenea are bluetooth și tehnologie wireless Wi-Fi. Autonomia sa poate să ajungă la 13 ore de muzică, 8 ore  de navigare web și 6.5 ore pentru utilizare normală. Chiar dacă nu are ICS, Honeycomb e o versiune la fel de bună.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un design foarte reușit, Android 3.2 Honeycomb, e subțire, nu e foarte scumpă, procesor Dual Core și fiabilă.

Minusuri: autonomie cam mică.

Concluzie

Toshiba AT200-101 e o recomandare în acest buget și spune asta pentru că există o gamă variată de tablete în maxim 2.000 lei cu procesoare cu două nuclee, dar nu toate au aceste caracteristici tehnice și un design așa de reușit. Jos am pus un clip cu despachetarea ei:

Te-ar mai putea interesa