Toshiba 43U5663DG, televizor 4K de tip smart

Toshiba 43U5663DG e un televizor al anului acesta și e dotat cu tehnologie de generație nouă cum ar fi software smart și rezoluție 4K.
Televizorul acesta se adresează persoanelor care vor ceva cu diagonală modică de 43 inci și cu rezoluție 3840×2160 pixeli. Acest ultim lucru (rezoluția) va face ca talevizorul să afișeze imagini superbe.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pentru o reducere suplimentară puteți profita de oferta cu buy back.


Avantaje

Televizorul 43U5663DG de la Toshiba e unul dotat cu ecran de 109 centimetri și rezoluție 4K. Unghiurile de vizualizare sunt unele foarte bune de 178/178 grade caracteristice unui panel IPS.
Tunerul integrat e unul triplu, adică DVB C/T2/S2, iar cu ajutorul lui poți vedea posturi TV de calitate digitală… HD.
Softul e unui inteligent și avem parte de aplicații precum ar fi Netflix, HbbTV și altele. Cel mai tare e faptul că vine cu Netflix 4K.
La capitolul conectori dispune de wireless, LAN, slot CI+, 4 HDMI-uri și 3 porturi USB. Cele 3 din urmă pot fi utilizate de playerul integrate.

Dezavantaje

Softul nu e unul bazat pe Android, dar e unul suficient de avansat așa încât să poată fi utilizat la diverse site-uri și servicii de streaming.
Nu are două intrări de antenă, adică acele intrări RF In, ci doar una.

Verdict

Pentru cei interesați să vadă filme sau divertisment din diverse surse acest televizor ar fi recomandarea mea.
Poate fi conectat la net cu sau fără fir, dar probabil că cei mai mulți îl conecta prin a doua metodă. Pentru acest lucru vă recomand să aveți un router capabil pentru a duce mai multe dispozitive și o viteză mare la net.
Dacă sunteți preocupați de consumul energetic atunci trebuie să vă spun că acest model are un consum de 54W, fiind așa de mic deoarece ecranul e unul cu LED și TV-ul are multiple facilități care reduc consumul energetic.
Despre brandul Toshiba trebuie spus că e unul de top, existând pe piață din anii 30. E cunoscut pentru primul laptop sau mai bine spus pentru inventarea laptopului.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Toshiba 43U5663DG, televizor 4K de tip smart”

  1. Buna ziua. Acum doua luni am luat si eu acest televizor. Sunt multumit de alegerea facuta, atat din punct de vedere al imaginii si sunetului, cat si din punct de vedere al raportului calitate/pret. Insa, nu stiu ce tastatura wireless este compatibila cu el. Am inteles ca pe YouTub nu sunt recunoscute literele si cifrele tastate. Daca stie cineva si vrea sa-mi spuna, ii multumesc foarte mult.

Comentariile sunt închise.