Toshiba 32W3433DG, televizor Smart de 80 cm

Televizorul LED Toshiba 32W3433DG e un model decent cu imagine HD, caracteristici Smart, 100 Hz, wireless și altele. Designul nu e chiar așa de elegant ca și la altele dar e cam același design ca și la restul. Poate fi o bună alegere pentru cei care nu vor un televizor mic sau unul prea sofisticat în acest buget. Dacă vă plac filmele puteți alege acest model ori unul cu imagine FullHD și fără funcții Smart (dacă țineți la preț). Poate fi folosit pentru diverse însă nu toate televizoarele oferă aceleași caracteristici speciale. Deasemenea, un televizor clasic nu se poate compara cu acesta deoarece nu are așa de multe dotări și porturi. E ca și cum ați compara un telefon cu un smartphone, însă fiecare serie de televizoare Smart oferă ceva diferit.

Acest televizor poate fi următoarea voastră alegere dacă nu aveți un brand favorit, vreți ceva fiabil, ieftin, cu ecran mare și conectarea wireless la internet. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

TV-ul
TV-ul

E vorba de un LED care a apărut anul acesta și care poate fi destul de bun pentru cei ce nu vor mai mult. Pe partea de imagine observ o rezoluție HD, un contrast dinamic bun, rată de refresh de 100 Hz, timp de răspuns bun, diagonală de 80 cm, unghiuri de vizibilitate de 178 grade și altele. Sunetul e clar și puternic cu acele tehnologii audio și cu difuzoare de 6 W fiecare.

Deci oferă caracteristici tehnice peste medie iar în acest buget sunt chiar foarte bune. Are un player multimedia integrat pentru redare media prin USB, tuner TV DVB-T/C, wireless, 2 HDMIuri, USB etc. Caracteristicile speciale sunt destule dar nu foarte multe comparativ cu alte serii: teletext cu 1000 pagini, EPG, DLNA etc.

Plusuri: are destule HDMIuri, wireless, browser web, diverse servicii web, arată bine, preț mic și unghiuri de vizibilitate mari.
Minusuri: nu prea sunt.

Toshiba 32W3433DG e o alegere bună pentru cei ce vor ceva nou și bun. E oferit de un brand destul de cunoscut și experimentat care poate fi următoarea alegerea. Chiar dacă nu poate fi comparat cu unele televizoare, tot mi se pare reușit (din alte puncte de vedere care le-am menționat sus).

Un comentariu la „Toshiba 32W3433DG, televizor Smart de 80 cm”

  1. Eram in dubii ce model sa aleg, dar pana la urma am ales acest Toshiba deoarece a venit la o promotie care nu am putut sa o ratez. Acum s-a ieftinit cu cateva procente bune si de aceea l-am luat.

Lasă un comentariu