Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Top telefoane mobile ieftine şi preţuri

M-am gândit să fac un top cu telefoanele mobile ieftine şi preţuri despre care am scris. Am scris despre telefoane mobile cu Windows şi cu Android, dar cel mai mult mi-au plăcut cele cu sistemul de operare mobil de la Google. Adevărul este că telefoanele cu Android arată şi mai bine. Astfel, am scris despre telefoane de la HTC, Samsung, LG şi de la alţi producători (Nokia şi Sony Ericsson au ajuns în categoria alţii 🙁 ).

LG Optimus One P500 costă undeva la 649 lei

Întins

Este un telefon care a fost lansat în luna octombrie a anului 2010, iar momentul de faţă este cel mai popular telefon cu Android datorită preţului atractiv şi specificaţiilor. Vine în două culori, adică gri şi negru, dar în România este prezentă doar culoarea gri… momentan. (A apărut şi în culoarea neagră, dar costă cu vreo 300 de lei mai mult.)

Ecranul este de 256 mii de culori cu o rezoluţie de 320 x 480 pixeli, iar diagonala acestui este de 3,2 inci. Camera este de 3,2 megapixeli, iar sistemul de operare cu care vine este Android versiunea 2.2, dar poate fi actualizat la 2.3.

Samsung Galaxy Mini S5570 costă undeva la 499 de lei.

Meniu

Este un telefon lansat în luna ianuarie a anului 2011, deci este nou. Are un ecran de 256 de mii de culori de 240 x 320 pixeli şi diagonala acestuia este undeva la 3.14 ţoli. Camera este tot de 3,1 megapixeli ca la LG Optimus One.

Telefonul este făinuţ, dar este mai scump decât LG-ul mai sus amintit cu aproape un milion şi nu cred că merită să dai 100 lei numai pe nume sau pentru că este mai nou, deoarece componentele sunt foarte asemănătoare între cele două telefoane.

HTC Wildfire costă undeva la 899 lei

Cum arată în realitate

Este un telefon ceva mai vechi care a apărut în mai 2010 şi de aceea vine cu un sistem de operare Android versiunea 2.1, dar este actualizabil la 2.2. Ecranul este de 16 milioane de culori, având 240 x 320 pixeli, iar diagonala are 3.2 inci. HTC-urile sunt printre cele mai bune telefoane sau cele mai inteligente şi de aici şi preţul un pic mai mare. De asemenea are cameră de 5 megapixeli.

Faţă de telefoanele mobile ieftine prezentate mai sus acesta este mai bun, dar şi mai scump.

Mai sunt şi telefoane cu sistemul de operare Windows Phone 7 (al Microsoft) şi Bada (de la Samsung), dar mie nu-mi plac, iar acest top 3 este unul subiectiv. 🙂

Îmi place OS-ul de la Google, adică Android, deoarece are o galerie destul de mare de aplicaţii mobile, inclusiv jocuri.

Deci dacă vrei un telefon calumea atunci alege unul din acest top telefoane mobile ieftine deoarece au preţuri bune.

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Razvan

    Si HTC Desire ar trebui sa intre in acest top telefoane mobile ieftine pentru ca daca-i comparam pretul de 1.500 lei cu al uini Desire HD sau Nexus S care costa peste 2.500 de lei rezulta ca este un telefon ieftin. Ar mai putea fi incluse si cateva telefoane de la Nokia in acesta dar nu stiu nici unul nou care sa merite mentionat. Un telefon, tot de la HTC, care sa fie bun este HTC Trophy care e cu Windows. Si tot un telefon mobil ieftin este LG Optimus 7.

  • Naşul

    Îmi plac Desire şi Optimus 7, dar nu prea mă pot atinge de ele pentru că au preţ mai… select şi de aceea am pus aceste 3 telefoane mai ieftine, dar şi bune.

Lasă un comentariu