Tesla WF71290M, model clasa A+++ cu 16 programe de spălare

Brandul european Tesla a lansat o nouă maşină de spălat numită Tesla WF71290M care e perfectă pentru o familie cu 3-5 persoane. Capacitatea de încărcare este de 7kg şi de aceea putem spune că o să fie mai mult decât suficientă. Pentru a putea spăla multe tipuri de ţesături acest aparat are 16 programe şi program rapid de 15 minute.

Modelul are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un model avansat tehnologic şi care e uşor de utilizat întrucât are puţine butoane şi un ecran mare.


Păreri pro şi contra

Tesla WF71290M are clasa A+++ de eficienţă energetică cu un consum anual de 175 kWh. Consumul energetic în program standard fiind de 0,9 kWh.
Dacă vreţi să spălaţi în anumite intervale atunci vă puteţi folosi de funcţia timer care poate programa până la 24 ore.
Viteza maximă de centrifugare e de 1200 rotaţii, dar există 6 trepte. Zgomotul la centrifugare fiind de 76 decibeli, iar la spălare de 59.
Din păcate nu e un model slim, dimensiunile sale fiind de 50x60x85 axlxî cm. O maşină slim fiind una cu adâncime de 45cm. Ceva mai compact ar fi această maşină verticală cu dotări similare.
Programul de 15 minute e numit Spălare zilnică şi e ideal pentru haine uşor murdare. Utilizând acest program economisiţi timp şi bani.

Aparatul are o fiabilitate foarte bună, iar pe lângă acest lucru are garanţie de 5 ani. Pentru ca acest aparat de îndelungă folosinţă să fie cât mai durabil recomand să folosiţi produse anticalcar la fiecare spălare şi să se respecte restul instrucţiunilor de întreţinere.
Un lucru negativ care poate afecta aparatul sunt căderile de tensiune, însă asupra acestui lucru nu avem vreun control.
Per ansamblu recomand acest model în cazul în care vreţi un aparat de la un producător european. Faţă de alte maşini de spălat are o garanţie standard de 5 ani care e un mare atuu.

Te-ar mai putea interesa