Tesla WL71290M, maşină verticală clasa A3+

Pentru cei interesaţi de un aparat modern care să poată spăla o cantitate de 7,5kg şi să nu consume mult curent recomand modelul Tesla WL71290M. Capacitatea face aparatul unul suficient pentru o familie formată din 3-5 persoane, iar faptul că e vertical ocupă mai puţin loc.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care are dimensiuni compacte. Este vorba despre 61x40x87 axlxî cm.


Păreri pro şi contra

Modelul Tesla WL71290M are un consum anual de 185 kWh, în program standard consumând 0,74-0,87 kWh în funcţie de încărcătură. Consumul de apă e unul normal (pentru un astfel de aparat) deoarece anual consumă 11.000 litri.
Aparatul are un nivel de zgomot normal de 62 decibeli la spălare şi 78 la centrifugare. Centrifugarea se realizează la 1200 rotaţii, aceasta fiind viteza maximă.
Aparatul vine cu 16 programe printre care se numără cele rapide de 15 şi 45 minute. Cu programul rapid de 45 minute se pot spăla până la 3 cămăşi în 45 minute.
O funcţie utilă e cea de pornire întârziată care permite întârzierea până la 24 ore. În felul acesta putem spăla în anumite intervale în care ne convine dpdv financiar ori a timpului.
O funcţie care ne ajută să avem mai mult timp liber e cea de curăţare a cuvei. Aceasta sterilizează cuva la temperatură de 90 grade, iar pentru rezultate mai bune puteţi introduce clor în cuvă.
Din păcate nu are uscător integrat, dar dacă vă interesează această funcţie atunci puteţi apela la un uscător dedicat de la acest brand.

Aparatul e unul cu funcţii elementare pentru persoanele interesate de un aparat care să nu coste mult, să nu ocupe mult spaţiu şi să fie economic din punct de vedere al consumului de curent.
Brandul Tesla nu are legătură cu maşinile cu acelaşi nume, ci e un producător european cunoscut pentru electrocasnice fiabile.

Te-ar mai putea interesa