Televizor/TV cu Internet, păreri şi preţ

Televizoarele cu Internet au devenit destul de populare şi accesibile ca preţ. Astfel, TV-urile de la Samsung au preţuri de la 1.500 de lei la 4.000 lei. Poate vă întrebaţi cum de merge Internet-ul pe acestea, ei bine aceste televizoare au Wi-Fi, ca la laptopuri, tablete PC sau telefoane mobile cu Android sau Windows Mobile 7. Astfel, vei avea nevoie de un router wireless pentru ca televizorul să funcţioneze cu Internet.

Specificaţii şi poze

Televizorul cu tehnologie LED de la producătorul Samsung, diagonală de 81cm, suport FullHD, cod UE32C5000 costă circa 1.500-2.000 lei (sunt vreo 3 resigilate disponibile). Acest TV este unul destul de ieftin în comparaţie cu celelalte cu Internet. Are Wi-Fi şi ceva mai mai mulţi conectori HDMI, USB etc şi o grămadă de caracteristici speciale spre deosebire de un TV clasic fără Wi-Fi. Acest Samsung ar putea fi cel mai bun TV de tip LED, spun eu la cel mai bun raport preţ/calitate.

Acasă
Cu tecomanda

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Preţuri

Cum ziceam anterior, preţurile de plecare sunt de aproximativ 1.800 de lei. În câţiva ani (2-3) vor ajunge la 1.000 sau chiar mai puţin şi tot amul îşi va permite câte unul.

Nota 10

Le-aş da nota 11 acestor tipuri de televizoare numai că nota 10 este nota maximă, pot spune că indiferent cât se vor ieftini, preţul lor nu va ajunge sub 1.500 de lei aşa că nu şi le poate permite oricine. Internetul pe televizor poate fi destul de util deoarece puteţi citi ştirile de pe diverse site-uri, să vizionaţi trailere de pe Youtube, seriale TV pe site-uri de streaming sau chiar să admiraţi poze şi fotografii de pe Flickr sau Google imagini.

Concluzie

TV cu internet nu mai este o fiţă deoarece preţurile au mai scăzut la eMAG, iar înainte de a cumpăra un astfel de aparat trebuie să te întrebi dacă ai nevoi de aşa ceva pentru că muli cumpără un astfel de televizor şi nu ştiu să-l folosească. Pentru unele persoane un astfel de televizor este necesar pe când pentru altele este o risipă de bani.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Televizor/TV cu Internet, păreri şi preţ”

  1. Mi-as lua si eu un TV dasta cu Internet pentru ca sa ma uita la seriale de pe vlay sau serialepenet si nu numai, dar sunt cam scumpe, cand o sa ajunga la vreo 1500 de lei o sa mi iau unul. Nu sunt sigur poate daca nu imi iau un TV normal si-l conectez la laptop si gata. Oricum si daca mai scad preturile probabil mi-l iau ca resigilat pentru ca o sa fie cu vreo 200 de lei mai ieftin asta insemnan 10% discount, bineninteles sa fie fara pixeli morti, zgarieturile minore nu ma deranjeaza sau faptul ca are ambalaj deterioarat, important este sa vada impecabil. 😉

  2. Detin un TV Samsung UE32C5000 si nu are internet doar preconfigurare retea! Am cumparat-o in septembrie 2010, s-a schimbat ceva de atunci, firmware eventual?

Comentariile sunt închise.