Steinhaus PRO-BC62, motocoasă 3CP

Steinhaus PRO-BC62 e o motocoasă pentru cei care vor o grădină cu aspect impecabil. Poate fi considerata ca o alternativă la o mașină de tuns gazonul (de exemplu Bosch ARM 32) deoarece poate tăia vegetație îmbătrânită, ceva mai înaltă și pe teren accidentat.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care e ușor de folosit și are o putere medie de 3CP.
Din imaginea de alături se poate vedea cum arată și accesoriile care sunt în pachet.

Păreri pro și contra

Modelul Steinhaus PRO-BC62 este echipat cu un motor în doi timp care se alimentează pe benzină. Puterea dezvoltată e de 3CP, adică 2200W.

Înainte de prima utilizare e recomandat să citiți manualul de utilizare așa încât să-l folosiți în cunoștință de cauză.

Există mai multe motive pentru care cineva s-ar orienta înspre un astfel de model, iar principalele motive ar fi:

  • pachet bogat de accesorii pentru întreținere
  • motorul e unul puternic așa încât să taie vegetație îmbătrânită ori cu tulpină ceva mai groasă. Se menționează 3CP și viteză maximă de 8500 rpm.
  • vine de la un producător popular de mașini și unelte. Steinhaus e cunoscut și pentru pentru excelentul raport dintre preț și calitate.
  • materialele folosite în construcția sa sunt unele calitative. Se menționează că are arbore din inox cu caneluri din oțel.
  • mobilitatea și forța suplimentară co

Un astfel de aparat e foarte util în gospodărie deoarece e ușor de folosit și ajută la întreținerea gazonului sau grădinii.
Așa ceva e foarte util deoarece știm cu toții că în vegetație crescută mare se dezvoltă țânțari, pot fi șerpi și se poate lua amendă dacă iarba nu e întreținută în fața casei.
Cu riscul de a repeta, ar trebui să citiți instrucțiunile de utilizare, chair dacă ați mai avut așa ceva.

Te-ar mai putea interesa