Wolfson TRX-720, motocoasă profesională de 7,2 CP

Wolfson TRX-720 e o motocoasă profesională pentru cei interesați de un aparat foarte puternic cu care să taie vegetația din cartier, nu doar din propria curte. Față de modelul TRX-620 are mai multe accesorii, iar o comparație între acestea poate fi văzută aici.

Setul are un preț corect, iar pe acești bani primim un aparat modern și suficient de puternic cu care să puteți tăia inclusiv vegetație îmbătrânită. Acest ultim lucru se datorează faptului că vine cu mai multe accesorii de tăiere. Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Motive pro și contra

Motocoasa Wolfson TRX-720 are aproximativ aceleași avantaje precum în cazul modelului de 6,2 CP, însă acesta are (pe lângă un motor mai puternic de 7,2 cai) și un număr impresionant de 12-15 accesorii (de trei ori mai mult).

  • Aprinderea e una ușoară la demarator, lucru datorat faptului că e vorba despre aprindere electronică.
  • Vine cu multiple accesorii. Are de la ham profesional până la vizieră, mănuși și 3 discuri.
  • Aparatul oferă un echilibru perfect între greutate și putere. Greutatea aparatului e de circa 7,5 kilograme.
  • Motorul puternic de 7,2 cai e unul de la Khumma, adică un motor care îl întâlnim și la aparatele Ruris. Khumma e un producător japonez specializat pe așa ceva.
  • Costul de achiziție e ușor mai mare decât la alte modele, dar o să vedeți că-și merită banii, mai ales dacă doriți să câștigați bani de pe urma acestei unelte.
  • E un aparat puternic și profesional, deci începătorii trebuie să aibă mare grijă până se obișnuiesc cu el.

O astfel de unealtă e una pentru acele persoane care doresc să taie iarba pe suprafețe întinse, iar uneori să fie vorba chiar de vegetați îmbătrânită. Dacă vreți să tăiați buruieni cu tulpină mai groasă atunci ar fi bine să încercați discurile.

Te-ar mai putea interesa