Ruris Zimbru 100s, avantajele motocoasei de 1,2 cai

Ruris Zimbru 100s e o motocoasă puternică cu un motor de 1,2 cai și accesorii de bază. Vine del a producătorul autohton Ruris și are un motor Tez. Din păcate nu vă pot spune prea multe despre motor, decât faptul că dezvoltă 1,2 cai și că are 33 cmc.

Unealta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », și pe acești bani primim un aparat modern de la un producător renumit în țara noastră.
Deoarece în poză nu se văd accesoriile trebuie să scriu că acest model vine cu o multitudine de accesorii printre care: ham, cuțite (3, 4 dinți), nylon, imbusuri etc.

Motive pro și contra

Motocoasa Ruris Zimbru 100s e una cu o greutate normală (pentru o astfel de unealtă) de 7,5 kilograme și va fi perfectă pentru cei care doresc să taier rapid iarba din grădină sau fața casei.
Aș dori să mă orientez înspre principalele avantaje ale acestei motocoase pentru a vedea cu ce e mai deosebită față de alte modele:

  • Vine de la un produc[tor cu reputație și care oferă o garanție standard de 2 ani.
  • Motorul e unul puternic de 1,2 cai cu capacitate cilindrică de 22 cmc.
  • Dimensiunile și greutatea sunt unele normale. M-aș referi la greutate care e de 7,5 kilograme.
  • Pachetul conține tot ce ai avea nevoie pentru a folosi aparatul în condiții de siguranță.
  • Conținutul pachetului nu e la fel de mare precum la alte modele (ici aș face referire la modelul Wolfson de 6,2 cai)
  • Există și modele mai puternice (Wolfson de 7,2 cai), dar nu întotdeauna mi multă putere înseamnă și că e mai bun.

Modelul de față se adresează celora care vor un aparat în care să se poată baza și care să fie folosit pentru tăierea vegetației din grădină. Cei interesați de ceva profesional se pot orienta înspre modele mai puternice.

Te-ar mai putea interesa