Steinhaus PRO-TU430, avantajele acestei motocoase de 3 cai

Steinhaus PRO-TU430 e o motocoasă puternică cu motor de 3 CP pentru acele persoane interesate de ceva calitativ cu care să poată tăia iarna în propria grădină sau pe la vecini.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model care se remarcă prin o multitudine d avantaje.
Din poza de alături se poate vedea că aparatul e unul care se remarcă prin mai multe lucruri pozitive, printre acestea fiind faptul că are o mulțime de accesorii incluse.

Motive pro și contra

Modelul de față vine cu o multitudine de lucruri pozitive, printre acestea numărându-se următoarele:

  • E realizat din materiale de calitate așa încât să aibă o fiabilitate cât mai bună. Discutăm despre arbore din inox cu caneluri din otel.
  • Conținutul pachetului e unul normal, fiind incluse cuțit 3 dinți, imbus, ham, fir nylon etc.
  • Garanția aparatului e una de 2 ani, lucru care ne arată că e un aparat în care putem avea încredere și că o să țină mult și bine.
  • Greutatea e ușor mai mare decât la alte modele. Aici poate să fie vinovat motorul care e mai puternic. Discutăm despre o greutate de 8,5 kilograme.

Aparatul acesta e unul de top pentru cineva care vrea să-și facă treaba fără bătăi de cap.
Referitor la producătorul Steinhaus (al modelului PRO-TU430) trebuie să scriu că e unul românesc, iar produsul e făcut în China (acest lucru e inscripționat pe arat cu mențiunea „made in China”).
Dacă sunteți interesați de modele mai puternice atunci recomand modelele TRX 720 și TRX 620 de la Wolfson deoarece acestea u 7,2 sau 6,2 cai putere. Acestea două sunt pentru profesioniști datorită faptului că ai mai mulți cai și mai multe accesorii în pachet.