Bosch ARM 32, model de 1200W cu sac de 31 litri

Mașina de tuns gazonul Bosch ARM 32 se adresează acelor persoane care vor un aparat cu care să taie iarba în grădina, curte sau fața casei. E un model mediu datorită capacității sacului care e de 31 litri.

Modelul de față vina la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care ne ajută să ne înfrumusețăm curtea.
Din poza de alături se poate observa că aparatul e unul din plastic și că e în culorile caracteristice produselor Bosch din categoria bricolaj.

Păreri pro și contra

Bosch ARM 32/3200 are o putere suficientă de 1200W și permite diverse reglaje precum cele 3 trepte de tăiere cu înălțime de tăiere 20-60 mm.

Aparatul e unul ușor de folosit, spre deosebire de o motocoasă, dar utilizarea acestei mașini e cu totul alta.
De aceea trebuie să fiți foarte atenți la înălțimea de tăiere pe teren accidentat deoarece puteți deteriora aparatul dacă înălțimea e prea mică.
Un alt lucru la care trebuie să fiți atenți sunt pietrele întrucât e bine să le luați di iarbă așa încât să n use strice lama aparatului care e din metal.

Dacă vă întrebați cu ce e mai bună o astfel de mașină comparativ cu una pe benzină atunci răspunsul ar fi că nu trebuie să vă bateți capul cu pornirea ori cu lucruri (complicate) asociate motoarelor pe combustibil.

Dimensiunile sale sunt unele compacte, iar greutatea e de circa 7kg. Acest ultim aspect nu e așa de important din moment ce are roți.

Per ansamblu acest aparat de tipul mașină electrică de tuns gazonul e unul care nu trebuie să lipsească din gospodăria dvs dacă stați la curte. Pentru locuri cu denivelări, vegetație îmbătrânită și iarbă foarte înaltă recomand să folosiți o motocoasă.
Ca o ultimă recomandare, e bine ca iarba să nu fie tăiată nici prea scurtă deoarece se distruge și atunci o să rămâneți cu pir ori alte buruieni.

Te-ar mai putea interesa