Steinhaus PRO-MT430, de ce să alegi această motounealtă

Steinhaus PRO-MT430 e o unealtă foarte folositoare în gospodărie deoarece e vorba despre una multifuncțională. În acest fel, aparatul e unul 4 în 1 așa încât să faceți economie de spațiu și bani.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine vizual și care vine cu o fiabilitate foarte bună.

Motive pro și contra

Unealta electrică Steinhaus PRO-MT430 e una care se remarcă prin mai multe lucruri pozitive, iar cele mai importante doresc să le subliniez în rândurile care urmează.

  • E patru aparate în unul singur, adică două tipuri de motocoase, motofierăstrău șu trimmer.
  • Motorul e unul decent de 1,6 cai care beneficiază de aprindere electrică.
  • Greutatea e una normală, cea a întregului pachet fiind de 14,5 kilograme.
  • Vine cu o multitudine de accesorii utile, printre care aș menționa hamul, ochelarii etc.
  • Aparatul e unul pentru amatori, adică pentru cei care vor să-și țină grădina sub control. Cei care vor să facă lucrări prin vecini poate ar trebui să se orienteze înspre ceva mai puternic. (Dar, am să fac mențiunea că acest model ar putea fi perfect și pentru ei dacă nu au pretenții prea mari.)

Dacă aveți o grădină mare, livadă sau ceva de genul, atunci unealta de față o să vă ajute foarte mult și vă va scuti de bani care în mod normal ar trebui să-i dați altora.
Ca în cazul oricărei scule și în cazul acesteia trebuie citit manualul și trebuie să o folosiți cu grijă, chiar dacă aveți foarte multă experiență cu așa ceva. Astfel de produse avansează de la o generație la alte, devenind din ce în ce mai puternice sau mai sofisticate.
Despre Steinhaus trebuie să scriu că e un nume românesc, iar produsele acestuia sunt făcute tot acolo unde sunt făcute toate produsele.

Te-ar mai putea interesa