Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Sony Vaio EB4S/WI

Dacă vă plac laptopurile albe și vă mai plac și jocurile atunci un astfel de laptop Sony Vaio EB4S/WI ar fi cea mai bună alegere deoarece arată foarte bine, are sistem de operare licențiat Windows 7 gata instalat și are o configurație cu care puteți juca orice joc pe acest portabil. Tastatura este puțin aerisită, adică are taste puțin depărtate motiv pentru care poate fi utilizată ceva mai ușor decât una înghesuită. Este și un model Premium adică unul multimedia (filme, jocuri, muzică) cu un design elegant. Are un preț bun Vezi prețul special de azi și care cred că este unul acceptabil pe cât oferă și cum arată.

Poze

Închis

Întredeschis

Specificații tehnice

Procesorul este unul destul de performant, un Intel Core i3 model 380M care are tehnologie 32 nm, frecvență de 2,5 GHz și cache de 3 MB. Dispay-ul LCD VAIO cu tehnologie LED are o rezoluție de 1366 cu 768 pixeli și o diagonală de 15,5 inci. Capacitatea memoriei RAM de tip DDR3 este de 4 giga la o frecvență de 1066 MHz și poate fi mărită până la 8 giga cu un cost redus deoarece mai are un slot liber din cele două. Hard disk-ul are un spațiu de stocare de 500 de giga și are o viteză de 5400 de rotații pe minut.

Acest model vine cu două plăci video, una integrată și cu alta dedicată. Cea integrată Intel HD Graphics are suport HD pentru filme iar pentru jocuri ar fi mai recomandată cea dedicată. Cea dedicată ATI Mobility Radeon HD 5650 are o memorie video de 1 giga pe 128 de biți. Pe partea de multimedia, porturi și comunicații Sony Vaio EB4S/WI are unitate DVD, cameră web de 0.3 MP, difuzoare stereo, cititor de carduri, tehnologie Dolby Home Theater, port HDMI, microfon, trei USB-uri 2.0, ieșire audio, ESATA, port VGA, rețea RJ-45, PCMCIA, un USB 3.0, bluetooth și Wi-Fi.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: sistem de operare Windows 7 pe 64 biți, autonomie de lucru până la 3 ore, tastatură numerică, design modern pe culoarea albă, configurație pentru cei pasionați de jocuri și vine cu diverse butoane rapide (WEB Button, VAIO, Assist) care pot di de folos.

Ca minusuri: destul de greu.

Concluzie

Acest laptop Sony Vaio EB4S/WI este unul multimedia pe care puteți viziona filme HD și puteți vedea chiar și filme Full HD dar veți avea nevoie de un ecran mai mare conectat la HDMI-ul laptopului. Mai puteți face o mulțime de lucruri pe acesta, și pot spune că este home theater portabil deoarece vine cu tehnologie necesară.

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Cristi

    Mi-am luat ieri unul dar nu stiu daca ati trecut bine codul acestui laptop. In fine… nu am probleme cu el si i-am bagat un Wndows 7 Ultimate SP1 si zici ca zboara. Cred ca e cel mai bun laptop alb care il poti cumpara cu bani putini.
    Initial am vrut un Mac dar costa undeva peste 7000 de roni si am zis ca e prea mult.

  • Scorpyo

    Laptopurile de la Sony seria EB nu vin într-un amestec de culori ci mai degrabă într-o singură culoare în cazul acesta alb. Zona de sprijin a palmelor este una destul de bine realizată, tastatura este una ce trebuie să fie lăudată și materialul din are este realizată carcasa dă impresia unui laptop foarte solid. În cazul celor colorate (verde, albastru, gri metalizat sau mai știu eu ce culoare) vin cu tastatura neagră care nu prea se potrivește plus că rama ecranului nu este neagră care dacă era s-ar fi potrivit cumva cu tastatura neagră.

    Oricum acest Sony Vaio EB4S/WI le întrece pe toate deoarece are un pic din toate și anume multimedia și aici mă refer la filme la calități video superioare și cu sunet 5.1 Surround. Ar putea fi visul oricărui gamer pasionat de produse marca Sony în special că vine cu 5650 de la ATI sau mai bine zis AMD. Este și un laptop de tip Office deoarece poate oferii o autonomie decentă cu ajutorul plăcii video integrate și ar fi multe altele de spus despre acest model. Dar cel mai important lucru este că vine cu Windows instalat, astfel nu te vei mai confrunta că nu se instalează vreun driver sau că nu merge placa video dedicată.

Lasă un comentariu