Sony TX100V

Acest aparat foto digital Sony Cyber-shot DSC-TX100V (pe scurt Sony TX100V) e un model foarte compact, elegant și vine cu un design subțire. Acesta are cele mai bune tehnologii disponibile pe astfel de gadgeturi. O alternativă la acesta ar putea fi modelul Sony H70. Aici mă refer la fotografiere 3D, senzorul CMOS Exmor R (fotografiază și filmează fără blitz în condiții de luminozitate scăzută), filmare Full HD cu 50 fps, ecran tactil de 3.5 inci, GPS, busolă și altele. Deci Sony TX100V e un gadget ce nu trebuie să lipsească din geanta dumneavoastră dacă sunteți într-o excursie sau sunteți în oraș cu prietenii. Spre deosebire de alte gadgeturi similare, acesta oferă o interfață ușor de utilizat și ușor de interacționat cu ea datorită ecranului generos. La o dimensiune de 3.5 inci nici nu cred că mai trebuie să copiați fișierele medie pe PC pentru a vedea cât de bine au ieșit. Sony Cyber-shot TX100V vine în diverse culori (roșu, argintiu, mov, galben, negru etc.). Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Pe argintiu
Fotografiere 3D

Specificații tehnice

Senzorul CMOS Exmor R are o rezoluție de 16.2 MP care are o dimensiune de 1/2.3″, procesor de imagine BIONZ și stabilizator de imagine numit SteadyShot. Fotografiile pot fi salvate în format jpeg la rezoluții de până 4608 cu 3456 pixeli. Pe partea de optică vine cu un zoom optic de 4x, unul digital de 4 x, lentile Carl Zeiss Vario-Tessar, distanță de focalizare minimă de 1cm și maximă spre infinit, blitz integrat și diafragmă de 3.5-4.6.

La capitolul de control a fotografiei are detectarea feței, declanșare la zâmbet, diverse efecte foto, fotografiere continuă, balans alb cu diverse setări și sensibilitate ISO între 125-3200 sau poate fi setat ca automat. Poate filma până la calitate 1080p adică Full HD cu 50 fps. Ecranul OLED XtraFine TruBlack de 3.5 inci e unul tactil și recomand o husă pentru a nu se zgâria. Acceptă o mulțime de tipuri de carduri: Memory Stick Duo, Memory Stick PRO HG-Duo, Memory Stick Pro Duo, SD, SDXC și SDHC.

Pe partea de conectivitate Sony TX100V vine cu USB 2.0 cu viteză de transfer foarte mare (HS) și cu conector multifuncțional cu ieșiri USB/DCIN, SD, AV și HD Tip 3b. Are un acumulator propriu de tip Lithium NP-BN1 care oferă o autonomie de 220 cadre sau 110 minute cu LCD-ul pornit. Cântărește doar 146 de grame și are următoarele caracteristici speciale: panoramă 3D prin apăcare unui singur buton, zoom la redare 8x, monitor OLED, GPS, rotire imagine, indicator stare acumulator și busolă.

Păreri pro și contra achiziției

Sony TX100V e un gadget reușit dar care din păcate nu prea are multe accesorii incluse sau nu există un pachet promo cu accesorii. Și aici mă refer la o geantă, card de memorie sau un trepied, toate la un preț avantajos.

Concluzie

Acest Sony Cyber-shot DSC-TX100V e recomandarea mea pentru cei care pleacă destul de des în excursii și doresc să rămână cu o amintire plăcută pe laptop sau PC.

Te-ar mai putea interesa