Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Sony H70

Aparatul foto digital Sony H70 sau Sony Cyber-shot DSC-H70 e unul de 16,1 megapixeli şi l-aş recomanda celor care vor un aparat de fotografiat bun şi de firmă. Îl recomandă posibilitatea de a filma HD, rezoluţia senzorului de circa 16,2 megapixeli. O alternatiă mai performantă dar și mai compactă e TX100V. Are un preț bun Vezi prețul special de azi şi sunt de părere că nu e prea mult având în vedere că e făcut de acest producător şi e un Cyber Shot sau un DSC.

Poze

Câteva imagini care vă vor ajuta să vă faceţi o părere despre acest aparat.

Cutia

Din faţă

Specificaţii tehnice

Sony H70 este un aparat cu senzor CMOS de 16,1 megapixeli şi salvează imaginile în format jpeg. Pe partea de zoom Sony Cyber-shot DSC-H70 are zoom optic de 10x şi digital de 2x. Poate filma maxim calitate HD la rezoluţia 1280 pe 720 pixeli. Era interesant dacă filma Full HD, dar până la umră e un aparat foto şi nu o cameră video. Are şi un ecran de 3 inci pe care pot fi văzute pozele şi clipurile captate cu acest aparat. Suportă mai multe tipuri de memorii cum ar fi SD, SDHC, SDXC şi Pro (HG) Duo. Pe partea de conectivitate are USB şi AV out. Bateria ţine undeva la 145 minute playback sau 290 de cadre.
A fost testat cu mai multe operare şi e compatibil cu Windows XP SP3, Vista SP2, 7 şi Mac OS X de la 10.4.

Păreri pro şi contra

Pro: momentan vine cu un cadou (trepied), are un senzor de peste 16 mp, filmează HD, suportă mai multe tipuri de memorii (nu doar ale Sony), are un LCD mare (de 3 megapixeli) şi are multe alte plusuri.
Contra: nu poate filma 1080p.

749 lei e un preţ aproximativ pentru acest aparat. Nu cred că va fi mai ieftin în perioada următoare deoarece  H70 e o cameră de firmă. NEXC3KB.CEE4 e o altrenativă profesională şi ar putea fi considerat un DSLR excepţional. Eu aş alege alternativa deoarece e mult mia bună, dar fiecare îşi cumpără gadgeturi în funcţie de buget şi nevoi.

Concluzie

Sony H70 e un aparat de recomandat pentru amatori şi profesionişti în devenire deoarece are tot ceea ce cauţi la o cameră foto, adică o rezoluţie mare, posibilitatea de a filma HD şi suportul pentru carduri ieftine. Pentru cei care vor să vadă şi o despachetare (unboxing) le prezint un clip de pe YouTube cu o despachetare foarte reuşită.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu