Sony KDL-32BX320

Televizorul LCD Sony KDL-32BX320 este un model nou de 32 de inci și cu suport HD. Arată foarte bine (ca KDL-32EX302) și e recomandat de suportul HD, playerul multimedia integrat, tunerul digital DVB T și C, conexiunile HDMI și de prețul destul de mic. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».
Nu are suport Ful HD, dar de la o distanță de câțiva metri nu se prea vede diferența dintre HD și Full HD. Nu are nici ecran LED, da asta nu înseamnă că nu e destul de prietenos cu mediul înconjurător sau că va avea culori la fel de realiste ca cele ale unui televitor cu iluminare LED.

Poze

Arată ca modelul de 40 inci care are suport 3D.

Cutie
Cam așa arată

Specificaţii tehnice

KDL-32BX320 e un nou televizor de la Sony care are o diagonală de 32 de inci, adică vrei 80-82 de centimetri.
Ecranul e unul de tip LCD și are o ieșire de sunet de 16 W RMS. Sunetul are câteva caracteristici cum ar fi distribuția verticală a sunetului și Dolby Digital Plus.

Calitatea imaginii e HD datorită rezoluției de 1366 pe 768 pixeli, iar aspectul imaginii e de 16 pe 9. Imaginea are și ea câteva caracteristici superioare cum ar fi rata de refresh de 50 de herți, și 24p True Cinema.

Are integrate un tuner digital și un player multimedia. Tunerul e unul de tip DVB T și C, iar playerul multimedia va reda o mulțime de formate media fără probleme. Ca porturi și conectori are USB, HDMI, D-Sub, slot PCMCIA și RF.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, are player multimedia destul de capabil, tunerul digital poate fi folosit pentru redarea canalelor HD, are HDMI, slot PCMCIA și un preț destul de bun.
Contra: ecranul nu e LED și nu are suport Full HD.

Preţuri (cel mai mic preţ)

1399 lei este un preț aproximativ pentru acest televizor, dar trebuie apreciat faptul că este un televizor de firmă.

Alternative

KDL-32EX302 este un televizor similar care are detalii tehnice similare, adică ecranul e tot LED și are suport HD. Prețurile acestor TV-uri sunt și ele aproximativ la fel.

Concluzie

Un televizor cu LCD model Sony KDL-32BX320 e un televizor de firmă pentru cei care apreciază produsele celor de la Sony și nu cred că acești fani ai mărcii Sony vor fi dezamăgiți de televizor.

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „Sony KDL-32BX320”

  1. Aceste televizoare sunt de foarte buna calitate si sunt foarte atractive acum ca sunt la promotie la magazinul EMAG. Am luat un astfel de televizor deoarece e foarte ieftin si e un model de anul acesta.

  2. Salut,si eu am unul acasa dar e foarte ok doar ca il vand deoarece mi-am luat un 3d 😀 pret 1050 Ron cine e interesat are doar 1 luna de cand este scos din cutie.

  3. salut, as fi interesat sa cumpar tvul tau, daca il mai ai la vanzare. as vrea sa il vad,mailul meu e cry_nede. stima

Comentariile sunt închise.