Sony KDL-26BX320

Cei de la Sony au scos un nou Bravia, mai exact televizorul LCD Sony KDL-26BX320 de 66 de centimetri. E similar lui KDL-22 EX320 și KDL-26 EX320, dar îl recomandă prezenţa playerului multimedia, a tunerului digital, HDMI-urile şi are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Nu are internet sau alte fiţe şi de aceea cred că va fi un aparat TV apreciat de cei care vor un televizor simplu care să ştie să-l folosească şi care să nu îi streseze cu meniuri stufoase.

Poze

Cutie
Cam așa arată

Specificaţii tehnice

KDL-26BX320 este un nou Bravia şi vine la pachet cu o telecomandă cu două baterii AA şi cablu de alimentare. Ecranul e iluminat din spate şi are o rezoluţie de 1366 pe 768 pixeli care una HD sa WXGA. Dimensiunea ecranului e de 26 de inci, adică 66 centimetri. Are două difuzoare de 10W fiecare cu tehnologia Dolby Digital Plus. Ca şi conexiuni are RF, HDMI, USB, D-Sub şi altele. Foarte interesant la acest TV e că are tehnologia Sony alternativă la Anynet+ care presupune că puteţi controla cu o singură telecomandă (telecomanda TV-ului) toate dispozitivele Sony compatibile cu această tehnologie conectate la HDMI-uri. Nu ştiu cât de folositoare e această caracteristică, dar nu cred că vă va deranja prezenaţa ei.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, e realizat de o firmă cu renume, are tuner digital DVB T/C integrat. Playerul multimedia mă gândesc că nu va avea probleme la redarea oricărui tip de fişier media, inclusiv mkv.
Contra: nu are ecran LED şi nu are suport Full HD. Poate că nici nu e important că nu are suport 1080p din moment ce la numite distanţe nici nu se observă diferenţa între 720p şi 1080p, dar mulţi nu ştiu asta şi aruncă bani aiurea pe televizoare 1080p.

Preţuri (cel mai mic preţ)

1299 lei e un preţ aproximativ pentru acest aparat. Dacă vreţi să îl achiziţionaţi mai ieftin atunci va trebui să aşteptaţi să se ieftinească ori să-l achiziţionaţi ca resigilat.

Alternative

KDL-22 EX320 este un televizor ceva mai performant şi cu un preţ similar, dar diagonala ecranului e mai mică. Eu recomand mai mult alternativa deoarece e un televizor cu Internet şi are chiar şi suport Skype.

Concluzie

Dacă vreţi un televizor clasic fără LED sau suport pentru Internet atunci acest televizor LCD Sony KDL-26BX320 ar fi unul dintre cele mai ieftine LCD-uri.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Sony KDL-26BX320”

  1. Ma gandeam sa-mi iau un Sony cu suport pentru Internet, dar pana la urma am ales acest televizor datorita pretului imbatabil. Si serviciile magazinului de unde l-am achizitionat sunt impecabile si ii recomand.

  2. La aceşti bani nu prea mai găseşti televizoare bune. Poate singurul impediment în achiziţia acestui televizor ar fi ecranul care e LCD şi nu LED.

Comentariile sunt închise.