Sony Handycam HDR-CX 570E

Camera video Sony Handycam HDR-CX 570E e un model nou de tip FullHD şi vine pe culoare neagră (black). Preţul nu mi se pare deloc mare deoarece are nişte facilităţi care nu le întâlneşti la alte camere video similare. Astfel are un preţ bun Vezi prețul special de azi » şi pentru aceasta primeşti un produs de la brandul Sony care nu te va dezamăgi vreodată deoarece produsele lor sunt cunoscute pentru fiabilitatea extremă şi performanţele uluitoare. Poate filma Full HD, după cum ziceam anterior, şi senzorul CMOS e de peste 20 megapixeli. 😉

Poze

Acesta aparat a fost prezentat de curând la CES şi nici nu prea e prin magazine, iar din această cauză trebuie să ne mulţumim cu pozele de mai jos. La final e şi un video preview care vrea să fie unboxing însă e mai mult slideshow.

Cutia
Filmând

Specificaţii tehnice

Sony HDR-CX 570E vine cu un senzor CMOS Exmor R de 20,4 megapixeli şi filmările se pot salva atât pe caruri Sony, cât şi pe SD şi diferite derivate ale acestuia. Ecranul e unul mare de 3 inci şi aparatul poate fi controlat prin intermediu acestuia deoarece deoarece e un ecran touch (tactil).

Dacă vreţi să captaţi filme de la distanţă atunci zoomul optic de 12x o să vă ajute, iar cel digital e de 160x. Cel mai important e varianta optică şi dacă sunteţi de părere că e puţin atunci ar trebui să vă orientaţi spre un model superior ca preţ sau eventual spre un telescop dacă vreţi să vă spionaţi vecinii. 🙂

Păreri pro şi contra

E un aparat care poate filma 1080p şi având USB şi HDMI o să puteţi transfera capturile pe un calculator su HDTV pentru ca apoi să le admiraţi pe un ecran mai mare decât al aparatului. Greutatea e de undeva la 300 grame fără accesorii şi are bliţ integrat aşa încât pozele şi filmele să fie cât mai calitative. Pachetul e unul destul de bogat în accesorii (cabluri) şi din această cauză nu o să fiţi nevoiţi să cumpăraţi separat cablurile de care aveţi nevoie.

Concluzie

E un model nou despre care am scris câteva cuvine mai sus şi pot spune că pe mine ma impresionat. Preţul e unul bun, chiar dacă în momentul de faţă nu e unul stabil deoarece, după cum ziceam, aparatul a apărut de curând.
Dacă te interesează acest HDR-CX570E atunci îţi recomand şi clipul de alături care e mai mult un slideshow.

Un comentariu la „Sony Handycam HDR-CX 570E”

Lasă un comentariu