Sony Ericsson Xperia Ray

Acest telefon mobil Sony Ericsson Xperia Ray Black de la Sony Ericsson este cel mai nou telefon de la acest producător celebru. Acesta a fost lansat luna trecută împreună cu modelele Xperia Active şi TXT. Acesta va fi disponibil în diverse culori (auriu, negru, roz şi alb) dar pe negru cred că arată cel mai bine. Acesta seamănă mult cu modelul Xperia Mini deoarece a împrumutat design-ul care cred că a fost o alegere bună. Xperia Ray are un preț bun Vezi prețul special de azi ». În unele ţări acest model este disponibil la precomandă, la noi probabil va fi spre sfârşitul lunii. Cele mai importante caracteristici ar fi ecranul de 3.3 inci, filmare HD, camera de 8 MP cu autofocus, Androidul 2.3 şi autonomia mare. 

Poze

În mână
Spatele

Specificaţii tehnice

Are o greutate de 100 de grame. Display-ul tactil este unul LCD cu LED backlight. Acesta are o diagonală de 3.3 inci şi o rezoluţie de 480 cu 854 pixeli. Ca şi caracteristici speciale are: motor Bravia Mobile, accelerometru pentru rotirea automată a ecranului, senzor de proximitate, butoane senzitive, interfaţă Timescape şi protecţie superioară împotrivă zgârieturilor.

Pe partea de multimedia şi porturi Sony Ericsson Xperia Ray are mufă 3.5 mm pentru căşti, cameră foto de 8 MP cu autofocus, detectarea automată a feţei şi blitz de tip LED, filmare HD şi microUSB 2.0. La capitolul comunicaţii vine cu GPRS, EDGE, Wi-Fi şi bluetooth v2.1 cu EDR. Memoria internă este de 1 giga din care doar 300 de MB este disponibilă. Aceasta poate fi mărită cu un card microSD de până 32 de giga, iar cea RAM este de 512 MB

Xperia Ray vine cu Android 2.3 Gingerbread, cameră secundară, procesor de 1 GHz, browser HTML, radio FM, GPS cu suport A-GPS, busolă digitală şi suport Adobe Flash 10.1.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Ray are o autonomie de circa 6 ore de convorbiri, 36 de ore pentru ascultare muzică şi peste 400 de ore în stand-by. Specificaţiile tehnice sunt destul de bune, arată foarte bine şi vine în diverse culori pentru a-ţi alege culoarea preferată.

Preţul nu este unul cert motiv pentru care nu prea mă pot pronunţa în legătură cu raportul calitate/preţ.

Concluzie

Acest model numit Ray este cel mai aşteptat model de la acest producător de electronice deoarece arată foarte bine şi este şi performant. La capitolul specificaţii nu cred că se putea mai bine decât atâta, poate rezoluţia ecranului putea fi ceva mai bună, dar asta ar fi presupus o autonomie ceva mai mică.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Sony Ericsson Xperia Ray”

  1. L-am comparat cu alte telefoane si pot spune ca e foarte bun DAR sunt telefoane si mai bune la acesti bani. Ma gandesc ca e pentru cei care sunt fani inraiti ai SE.

  2. Nu prea se poate compara telefonul de faţă cu cele ale altor producători deoarece telefoanele de la Sony E sunt unice şi asta o să o vezi doar când o să ai şi tu unul. 😉

  3. Corect SE e unic prin stilul sau si daca nu ai avut vreo unul pt inceput iti recomand SE k810i foarte practic si rezistent(nu are touch)

Comentariile sunt închise.