Sony DAV-DZ740

Acest sistem home cinema Sony DAV-DZ740 e unul foarte performant şi are un preţ destul de acceptabil având în vedere că are următoarele  caracteristici speciale: Bravia Sync HDMI, DTS, sunet 5.1, înregistrare/redare media pe/de pe dispozitive cu interfață USB 2.0, o putere de 1000 W şi player DVD. Cu acesta vă puteți bucura de un sunet surround 5.1 în special că sateliții din spate au picioare și astfel nu mai trebuie puși la o înălțime corespunzătoare. Acesta are și amplificator digital S-Master care vă oferă un plus de sonorizare față de alte sisteme audio. Se adresează celor care au un televizor performant și o cameră spațioasă, dar nu e unul care să poată reda diskuri Blu-Ray sau să vină cu tehnologie de conversie 2D în 3D. Însă, poate reda filme până la calitate 1080p de pe DVDuri sau CDuri. Datorită codecului mpeg-4 puteți viziona filme chiar și de pe PC-ul/laptopul vostru. O alternativă mai ieftină poate fi un DAV-TZ135. Acest DAV-DZ 740 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Instalat
Cam așa arată

Specificații tehnice

Puterea totală a acestuia e de 1000 W și e împărțită perfect astfel încât să beneficiați de o sonorizare premium. La capitolul audio are decodoare sunet (Dolby Digital, Dolby Pro-Logic, DTS, Dialog Enhancer), tuner FM și RDS. Deci puteți să ascultați chiar și la radio. Are conectivitate HDMI, Scart, USB, audio digitală optică și video compozit. După cum am precizat anterior, puteți înregistrare de diskuri melodiile preferate direct pe o memorie USB fără a folosi un desktop. Iar portul HDMI poate fi folosit pentru conectarea unui monitor sau televizor, eu recomand să fie unul Full HD de cel puțin 23 inci (monitor) sau de 81 cm (televizor).

Alte caracteristici care nu le-am menționat sunt: Bravia Sync, posibilitate redării conținutului media (foto, audio și video) de pe USB. Împreună cu acest sistem audio, veți primi și o telecomandă. Dacă nu vă pricepeți să-l instalați sau să-l folosiți, vă recomand să citiți manualul de instrucțiuni/utilizare.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: Sony DAV-DZ740 arată foarte bine (în special playerul), redare de pe USB, sonorizoare excelentă, are toate decodoarele necesare, sateliții surround au picioare, DTS și redare Xvid (de pe PC).

Minusuri: putea fi mai accesibil.

Concluzie

Acest Sony DAV-DZ740 e un sistem reușit ca și restul sistemelor de la acest producător. Dacă vă interesează cum arată acesta (seamănă cu DZ710/DZ610/DZ640), v-am pus un clip cu acesta:

Te-ar mai putea interesa