Sony DAV-TZ135

Acest sistem home cinema Sony DAV-TZ135 e unul cu sunet surround 5.1 şi prezintă unele caracteristici speciale: Bravia Sync, HDMI, USB, putere 350 W, radio FM, redare Xvid, Dolby Digital şi Dolby Pro Logic. O alternativă cu Blu-Ray 3D e BDV-E280. TZ135 e un sistem audio cu player media care poate oferi utilizatorului calitatea HD mult dorită deci şi o sonorizare pe măsură în special că puterea acestuia e de 350 W RMS. Telecomanda care o veţi primi odată cu acest home cinema e bună pentru reglarea setărilor. Filmele şi melodiile pot fi redate chiar şi de pe stick-ul de memorie USB fără a mai imprima un CD sau DVD. Chiar dacă e un produs marca Sony, preţul acestuia e unul foarte accesibil iar calitatea e mult superioară concurenţei. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

sony dav tz135 2
Cutia
sony dav tz135 1
Aşa arată

Specificaţii tehnice

Puterea de ieşire totală e de 350 W RMS şi e distribuită destul de interesant şi spuns asta pentru că sateliţii laterali şi de surround au o putere de 43 W fiecare iar subwooferul şi boxe centrală au 89 W fiecare. Ca oricare alt sistem home theatre/cinema şi acest DAV-TZ135 suportă toate tipurile de DVD-uri şi CD-uri, numai că acesta poate reda şi de pe memoriile USB. Suportă fişiere de tipul mp3, mpeg4 şi XviD (aproape la fel de bun ca DivX). Pe partea de decodare sunet are Dolby Pro Logic, Dolby Digital şi LPCM (2ch). Vine cu tuner radio incorporat cea ce însemnă că puteţi asculta la radio având vreo 20 de posturi presetate.

La capitolul conectivitate DAV-TZ135 are USB 2.0, HDMI şi video compozit. Deci poate reda de pe gadgeturi cu interfaţă USB 2.0 şi deci să puteţi lua unul în caz că nu aveţi prea multe diskuri cu filme. Ieşirea HDMI poate fi folosită bineînţeles pentru a conecta televizorul la playerul media. Consumul de energie e undeva la 67 de W.

Păreri pro şi contre achiziţiei

Plusuri: XviD, poate reda de pe periferice cu interfaţă USB, sateliţi destul de puternici iar acelaşi lucru pot spune şi despre subwoofer, puteţi reda fişiere media de pe diverse diskuri dar mai puţin cele BD şi are un preţ accesibil.

Minusuri: TZ135 nu suportă discuri Blu-Ray. Spun asta pentru că poate reda filme 1080p cu conversie extinsă.

Concluzie

Acest sistem cinema Sony DAV-TZ135 e o recomandare ieftină şi performantă pentru bugetul respectiv, dar există alternative mai bune dar acelea costă mai mult. Mă refer în special la cele cu playere Blu-Ray sau poate doriţi să vizionaţi filme doar de pe dispozitivele cu conetivitate USB. Am pus joc şi un clip Youtube în care puteţi vedea cam cum arată:

Te-ar mai putea interesa