Sony 46HX751

Acest televizor LED 3D Sony 46HX751 e unul dintre noile modele oferite de acest producător și care aduce câteva tehnologii noi oferind imagini mai clare, o sonorizare superioară și funcționalitate. Poate fi găsit și sub numele de KDL-46HX751 dar e același model cu aceleași caracteristici și același design. Se poate observa că are o ramă neagră și un suport foarte interesant și funcțional (vă permite să-i schimbați ușor unghiul de vizibilitate). Toate modele din această serie HX751 arată la fel, deci puteți opta fără probleme și pentru un model mai mic dacă nu vi-l permiteți pe acesta. Dacă nu ați știut e vorba de un Smart TV de 117 cm cu rezoluție Full HD, internet, aplicații, online TV, Skype, DLNA etc. Pe scurt, vine cu majoritatea tehnologiilor și funcțiilor de pe piață care pot fi găsite și pe concurență. Însă tehnologiile sale de imagine și sunet pot fi găsite doar pe aceste televizoare de la Sony. 46HX751 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Aplicațiile

Specificații tehnice

Mărimea sa e și ea foarte importantă în special dacă aveți o cameră spațioasă și nu vă recomand să-l puneți pe perete deoarece acel suport îi dă un plus de eleganță. Ecranul e de tip Dynamic Edge LED cu unghiuri de vizibilitate de 178 grade, contrast dinamic de 1 milion la 1, rezoluție 1080p și e însoțit de o mulțime de tehnologii. Oricum calitatea imaginii e peste așteptări și tehnologia de conversie 2D-3D e perfectă pentru o experiență unică de vizionare a filmelor. Bineînțeles vine cu două perechi de ochelari, dar vă mai recomand cel puțin două perechi în caz că vreodată vreți să invitați niște prieteni.

Calitatea audio e și e foarte bună și e asigurată de două difuzoare de 10 W fiecare și de câteva tehnologii. Playerul multimedia incorporat are funcție de înregistrare și poate fi util pentru înregistrare unui meci de fotbal sau a unei emisiuni. Trebuie să adaug și faptul că poate reda posturi HD datorită tunerului său digital care e unul performant. Poate fi folosit ca și un monitor obișnuit datorită celor patru porturi HDMI și a intrării VGA. Nu știu cât de folositoare va fi mufa de rețea cât timp are Wi-Fi Direct și dispuneți de un router wireless. Sony 46HX751 prezintă diverse caracteristici speciale care probabil vă interesează însă eu voi enumera doar o parte din ele: Skype, browser web, aplicații, rețeaua Sony Entertainment, DLNA, PIP etc.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are o interfață reușită și ergonomică, primiți și ochelari, vă oferă cam toate funcțiile posibile și disponibile pe piață, puteți folosi smartphone-ul ca telecomandă, arată foarte bine etc.

Minusuri: etc.

Concluzie

Acest LED Sony 46HX751 e unul dintre acele Smart TV-uri care le recomand datorită caracteristicilor, design-ului și brandului renumit. Jos se poate viziona o prezentare a seriei:

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Sony 46HX751”

  1. Nu detin eu acest televizor, insa unchiul meu da. Vreau sa modific posturile aranjate automat sa le pun eu in ordinea care vreau, de exemplu: TVR1 pe postul 1, TVR 2 pe postul 2, Antena 1 pe postul 3 etc.

    Pe ce butoane trebuie sa apas ca sa modific ordinea programelor precum vreau eu, nu vreau sa fac ceva gresit la TV mai ales ca nu este al meu?

Comentariile sunt închise.