Sony 42W706, televizor Smart de 107 cm

Televizorul LED Sony 42W706 face parte din seria W706 care oferă variante în diverse dimensiuni, adică doar diagonala diferă. Dacă nu vă place finisajul pe gri, există și seria W705 care are un finisaj negru iar caracteristicile speciale și standard sunt cam aceleași. Nu are tehnologie 3D de conversie a imaginii iar rata de refresh e mare și e normal că fie așa pentru o serie așa de nouă. Face parte dintr-o serie nouă deoarece a fost lansată anul acesta. Apreciez că are un design destul de elegant iar standul e destul de subțire și nu e nevoie neapărat să montați pe perete.

Un kit de montare pentru perete nu e scump și poate fi de folos pentru cei care nu au o măsuță suficient de mare pentru el. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Modelul argintiu
Modelul argintiu

Tehnologia de iluminare e LED și a rămas la fel de populară. Calitatea audio e bună cu Down Firing, Clear Phase Speaker, Dolby Digital
Dolby Digital Plus, Dolby Pulse, difuzoare de 8 W fiecare, Sound Booster etc. Acestea fiind caracteristicile speciale de sunet, iar cele de imagine sunt următoarele: ecran 1080p, aspect lat, Motionflow XR 200 Hz, X-Reality PRO etc. Nu voi face o listă completă cu ele deoarece calitatea video e bună.

Tuner digital e unul DVB-T/T2/C/S/S2 deci e cel mai bun model de pe piață. Ca și porturi are: 4 HDMIuri, 2 USBuri, Scart, component etc. Nu sunteți nevoiți să-l conectați la internet prin mufa LAN, deoarece are și wireless. Cele cu wireless ready au nevoie de un adaptor corespunzător.

Caracteristicile speciale ale seriei sunt multe și le regăsiți pe seria cu finisaj negru care am menționat-o sus: WiFi Direct, Skype ready, InstaPort, AllShare, DLNA, Bravia Sync, browser web Opera, magazin online de clipuri video, magazin de aplicații etc.

Plusuri: rată de refresh de 200 Hz, browser web decent, wireless, multe porturi HDMI, aplicații pentru accesare de conținut media ori pentru socializare.
Minusuri: nu e chiar accesibil.

Sony KDL 42W706 poate oferi o experiență destul de bună chiar dacă nu are imagine 3D. Oricum un televizor 3D costă ceva mai mult și poate că nici nu prea o veți folosi. Mai există posibilitatea utilizării unui media player 3D deoarece televizorul are caracteristici bune de imagine și e nevoie de ochelari 3D. Alegerea e a voastră, dar un televizor 3D e mai ieftin decât varianta anterior menționată.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Sony 42W706, televizor Smart de 107 cm”

  1. Modelul de fata il detin de vreo luna. L-am luat ca pe un inlocuitor la modelul vechi pe care il aveam de vreo 3 ani care e tot Sony. Vroiam neaparat un Sony deoarece sunt incantat de tot ce vine de la brandul acesta.
    Asa ca sa spun sunt incantat de ce poate si chiar uimit de pret ca e asa de mic.

Comentariile sunt închise.