Sony 42W655, TV Smart LED KDL-42W655 de 107 cm

Televizorul Smart LED Sony 42W655 e o alegere bună deoarece face parte din seria W6, serie care are caracteristici bune deoarece a fost lansată recent și arată bine. Doar după design se poate concluziona că e vorba de un model special și care ar arăta foarte bine în sufrageria voastră. Nu e vorba de o serie clasică dar nici una premium, ea se situează undeva la mijloc de aceea nu e foarte scump. Nu are multe porturi HDMI sau USB, dar poate că nici nu le veți folosi deoarece nu aveți periferice ori gadgeturi care le-ați putea conecta la acesta. Există variante și pe argintiu, dar acelea au un nume puțin diferit și astfel le puteți deosebi mai ușor.

Nu e accesibil ținând cont și de diagonală – 42 de inci, dar și de dotările sale. Un televizor mai ieftin poate fi unul de 32 de inci, adică de 80 cm. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Așa arată
Așa arată

Tehnologia de iluminare LED e una cu multe avantaje și e prezentă pe mai toate televizoarele noi. Pe partea de sunet are un sistem audio de tip Bass Reflex și două boxe de 8W fiecare. Are multe caracteristici speciale chiar și la capitolul imagine, dar eu voi menționa care sunt cele mai importate: 1080p, 200 Hz, X-Reality PRO, unghiuri de 178 grade etc.

Pe partea de dotări are un tuner TV de tip DVB-T/T2/C/S/S2, mufă LAN, wireless, două porturi HDMI, un USB 2.0, Scart și altele. Ca și dotări speciale are: EPG, aplicații, TV Side View, temporizator oprire, WiFi Direct, ceas pe ecran, skype ready (e nevoie de o cameră web), DLNA etc. Prin DLNA puteți reda conținut media de pe un gadget compatibil fără a utiliza cabluri.

Plusuri: are wireless (nu mai e nevoie de adaptoare wireless), navigare web, aplicații… cam tot ce ține de partea Smart, dar și designul, claritatea imaginii și a sunetului.
Minusuri: nu are multe USBuri.

Sony 42W655 e un televizor reușit din mai toate punctele de vedere și l-aș recomanda oricui, însă prețul poate fi un obstacol. Jos e o prezentare care poate fi de folos pentru cei care nu am văzut această serie în realitate și nu știu cam care sunt caracteristicile sale speciale.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Sony 42W655, TV Smart LED KDL-42W655 de 107 cm”

  1. Cred ca il am de vreo 3 saptamani si ceva. Pot sa spun ca e un televizor care se ridica la nivelul brandului Sony. Imaginea e de cea mai buna calitate iar functiile smart sunt pe cat se poate de utile.

Comentariile sunt închise.