Sony 42W650, televizor Smart LED

Sony 42W650 e un televizor premium ca oricare televizor de la Sony și are niște atuuri de top cum ar fi ecranul mare de 107 centimetri, software-ul inteligent, tunerul digital dublu, suportul nativ pentru transfer fișiere prin wireless (are Wi-Fi Direct) și diferite caracteristici software care îmbunătățesc imaginea. Și sunetul e destul de bun, dar dacă vă încadrați în buget atunci v-aș recomanda un home cinema de genul Sony DAV-DZ740 pentru a savura filmele ca calitate maximă.
Televizorul de față vine în acest moment la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care în opinia mea nu e deloc mare, iar garanția standard e de 2 ani.

Aspect

Se poate vedea că e un televizor foarte mare cu un picior care are design unic. Dacă nu vă palce atunci vă recomanda un suport Hama 83756. Cu ajutorul unui astfel de suport puteți elibera masa pe care aveți televizorul, astfel încât să aveți mai mult loc liber în cameră.

Din față
Din față

Caracteristici tehnice

Televizorul 42W650 face parte din seria W650 și are un design caracteristic acesteia, la fel și dotările. Vine cu un ecran iluminat cu LED-uri, iar diagonala acestuia e de 42 inci. Puteți urmări diferite formate media de pe un hard extern sau stick USB deoarece are un player multimedia foarte avansat. Iar dacă în pauzele publicitare doriți să intrați pe un site, acest lucru e unul posibil deoarece are browser web similar celuia de pe PC.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; garanția normal că poate fi extinsă cu garanția plus; meniurile sunt foarte u;or de navigat; greutatea nu e prea mare, iar acest lucru contribuie la montarea sa mai eficientă pe un suport.
Contra: rata de refresh nu e chiar cea mai bună, dar are 200 Hz Motionflow care sunt un fel de Hz virtuali făcuți cu un soft.

Concluzie

Televizorul Sony de față se adresează unui public care vrea un televizor de calitate deoarece știm cu toții că toate, absolut toate, produsele Sony sunt de cea mai bună calitate, chiar dacă vin cu un preț ceva mai mare.
Dacă vă preocupă faptul că îl luați și nu știți să umblați pe el atunci trebuie știut că e foarte ușor de folosit, telecomanda fiind simplă, iar meniurile sunt la fel. Deci, poate fi utilizat și precum un simplu TV.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Sony 42W650, televizor Smart LED”

  1. Imi spui si mie te rog unde gasesti acest TV cu 2.559 lei, ca eu sub 2.949 nu l-am gasit.

  2. A fost o scurtă promoție. Acum temporar costă 3.099… fiind o promoție de scurtă durată.

  3. Am inteles ca Sony are ceva probleme cu subtitrarile, nu recunoaste HDD, are aceleasi probleme si acest model??

Comentariile sunt închise.