Sony 40R470, TV LED de 102cm

Sony 40R470 e un televizor cu ecran foarte mare de 102 centimetri care e numai bun pentru vizionat filme Blu-ray sau în format HD. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și dacă te gândești bine atunci realizezi că nu e deloc scump deoarece televizoarele Sony sunt premium, beneficiind de o imagine mult mai clară față de cea a altor televizoare.
Și sunetul e destul de calitativ, dar o să savurați mai bine filmele alături de un sistem home cinema Sony DAV-DZ740.

Aspect

Puteți observa că are un design unicat înspre deosebire de noile generații de televizoare de la LG și Samsung care parcă sunt copiate unele după altele. Ecranul fiind mare o să ocupe cam mult loc în cameră, dar puteți să-l puneți pe un perete prin intermediul suportului Hama 83756 care nici nu costă prea mult.

Din față
Din față

Caracteristici tehnice

Televizorul nu are caracteristici Smart TV, dar excelează la capitolul imagine datorită ecranului mare de 40 inci, rezoluției Full HD, caracteristicii Motionflow XR 100 etc. Vine cu un player integrat care poate reda o mulțime de tipuri de fișiere, iar posturile TV se vor putea vedea foarte bine datorită tunerului digital dublu integrat.

Păreri pro şi contra

Pro: are tunere digitale utile pentru vizionarea emisiunilor preferate în format HD; vine cu player multimedia pe USB; vine cu o imagine foarte clară… depinde și de filme cât de clare sunt; are multiple porturi foarte utile; consumul de curent e unul mic de 61W, ceea ce face televizorul unul prietenos c mediul înconjurător.
Contra: rata de refresh nu e cea mai bună, are Motionflow, dar e un refresh urcat în mod software; nu are suport 3D și nu e nici măcar 3D Ready; nu are un software prea inteligent, în sensul că nu poți naviga pe Internet uc ajutorul televizorului.

Concluzie

Dacă vrei un televizor cu care să poți urmări meciuri la calitate maximă atunci modelul acesta te va ajuta foarte mult deoarece are tot ce ai nevoie pentru urmări o transmisie la cea mai bună calitate. Nici cei pasionați de filme Blu-ray nu sunt neglijați de Sony deoarece televizorul are suport Full HD nativ, mai exact are rezoluție 1920×1080 pixeli.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Sony 40R470, TV LED de 102cm”

  1. sa incepem putin cu aspectu,desii, unii nu considera ca este inportant;are un aspect grosolan,ma refer la rama televizorul!culorile nu exceleaza asa cum ma asteptam,la miscarea caderlor in viteza are unbre suparatoare,am incercat sa reglez prin meniu dar,nu am gasit sa mai atenueze acele unbre!telecomanda mare patratoasa cam urat de butonat!

  2. Informeaza-te mai bine. Nu am citit tot review-ul pentru ca sigur erau alte date false.

    Piciorul acestui TV se poate folosi pe post de stand TV. Nu mai e nevoie de Hama

Comentariile sunt închise.