Sony 40R450, TV LED KDL-40R450 de 102 cm

Televizorul Sony 40R450 e un LED interesant ca și design și caracteristici tehnice. Nu e o alegere foarte costisitoare deoarece un e vorba de un televizor Smart dar tot are o diagonală mare care poate afecta prețul. E vorba de un televizor de 40 de inci care s-ar potrivi perfect într-o sufragerie mare. Puteți alege să-l puneți pe perete dacă considerați că e prea mare ori puteți conecta un PC/laptop pentru redare media. Nu uitați că puteți alege și un media player cu Android care vă poate transforma televizorul în unul Smart. Dar parcă e mai ieftin să iei direct un Smart TV.

Prețul său e bun ținând cont de ce oferă și că a fost lansat anul acesta. Nu e sigurul model care a fost lansat în 2014 și cu siguranță vor mai fi și altele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

TV-ul
TV-ul

Pe partea de sunet are difuzoare destul de puternice, sunet clar etc. La capitolul imagine are o rezoluție 1080p, o diagonală 102 cm, refresh de 100 Hz și altele. Mai sunt multe de menționat la capitolele imagine/sunet dar cele anterior enumerate sunt cele mai importante. Arată bine chiar dacă nu face parte dintr-o serie premium.

Pe partea de porturi are HDMI, USB, Scart, component etc. Poate fi folosit ca un monitor dacă desktopul vostru are ieșire HDMI. Prin portul USB puteți reda filme sau să înregistrați diverse meciuri, emisiuni sau filme. Deasemenea, e nevoie de un mediu de stocare de pe care se poată reda (memorie USB/hard disk extern).

Plusuri: oferă redare media USB (nu mai e nevoie de un PC sau media player), două HDMIuri, refresh 100 Hz, diagonală mare, design elegant etc.
Minusuri: nu prea sunt, poate doar prețul.

Sony 40R450 e o alegere bună dacă vreți ceva mare și cu o imagine pe măsură, iar dacă vreți un Smart TV în același buget, trebuie să alegeți unul de 80 cm (adică cu diagonală mai mică). Chiar și televizoarele Smart ale generației precedente sunt alegeri foarte bune deoarece din punctul de vedere al caracteristicilor tehnice, nu prea sunt deosebiri. Doar la partea de design sunt diferențe dar nu majore.

Te-ar mai putea interesa

8 comentarii la „Sony 40R450, TV LED KDL-40R450 de 102 cm”

  1. Foarte bun acest televizor. E mare pacat ca nu e si smart, dar cu un player de 300-400 lei poti sa il faci Smart TV fara prea mari probleme. Aspectul e unul foarte atractiv si unic in acelasi timp. Nu se aseamana cu nimic din generatiile anterioare… supun asta deoarece mai am un Sony model 2011.

  2. nasule, am o nelamurire. am gasit acest tv sub 2 „forme”: Sony KDL-40R450A si Sony KDL-40R450B. care e diferenta dintre ele(ma refer la acel A si B, din terminatia modelului), avand in vedere ca in specificatii si design SUNT IDENTICE?!?!?!?!

  3. Produsele sunt vândute sub un cod, iar reviziile sunt marcate cu A și B. Modelul cu B e o revizie mai nouă. Sincer, nu pot să-ți spun care e diferența pentru că nu știu acest lucru. Probabil că e ceva legat de software.

  4. Sony 40R4050B sau LG 42LB5610?
    Ambele le-am gasit la acelasi pret, respectiv 1.400 RON, însă nu mă pot decide pe care să-l iau!
    Multumesc !

Comentariile sunt închise.