Sony KDL-40EX650

40EX650 este un televizor al anului 2012 de la Sony și vine cu facilități cum ar fi Wi-Fi Direct pentru conectarea fără fir la Internet, ecran mare de 101-102 centimetri, rezoluție Full HD și suport pentru aplicații. Vine cu un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu mi se pare deloc mare pentru un televizor care are o diagonală de 40 inci. Fiabilitatea aparatului e una extrem de bună și asta se datorează bradului, dar și garanției de 4 ani (2 ani standard și încă 2 de la magazin, însă s-ar putea ca magazinul să ofere această garanție pe timp scurt).

Poze

Din pozele de alături se poate vedea că acest KDL 40EX650 arată destul de mult ca 32EX650, doar că are o diagonală ceva mai mare. Caracteristicile sale sunt destul de asemănătoare cu restul televizoarelor din seria EX 650, însă unele funcții diferă în funcție de firmware și țară. Culoarea televizorului e neagră, iar acest lucru e unul caracteristic firmei Sony.

Așa arată
Aplicațiile

Specificaţii tehnice

Dacă vrei un televizor LED Sony de 102 centimetri atunci îți recomand acest TV LED Sony 40EX650 deoarece vine doar cu dotări utile și asta îl face foarte util pentru vizionarea filmelor online, dar și a canalelor TV în format HD. Posturile TV HD sau de tip digital pot fi urmărite pe acest TV datorită tunerului de tip DVB C, dar și a celui DVB T. Greutatea lui KDL40EX650 e de undeva la 13 kilograme și asta vine cu vreo 3 kilograme mia mult față de a modelului de 32 de inci.

Păreri pro şi contra

Pro: are un preț bun; e Skype Ready și asta înseamnă că dacă îi conectați o cameră web cu microfon atunci o să puteți vorbi pe Skype; greutatea sa mică îl face ușor de pus pe o masă de către una sau două persoane; are slot CI pentru a vedea canale HD codate… asta e mai mult valabil pentru UPC.
Contra: unii nu-l consideră ca fiind un Smart TV.

Concluzie

Dacă vrei un televizor de ultimă generație cu care să vezi un film ori un meci la calitate maximă atunci 40 EX 650 ar fi o variantă interesantă. În opinia mea nu costă deloc mult și vine dotat doar cu tehnologie de generație nouă, iar această tehnologie e una utilă. Utilizarea televizorului nu e deloc complicată deoarece meniurile sunt realizate intuitiv, iar telecomanda are butoane clare. Alături e și un preview la acest TV pentru a vă face o impresie despre el.

Te-ar mai putea interesa