Sony KDL-32EX650, TV LED

Nu doar Samsung ori LG au venit cu televizoare noi, ci și Sony. Unul dintre cele mai ieftine TV-uri de la acest producător e televizorul LED Sony 32EX650 și ar fi recomandat de faptul că este un internet TV și vine cu wireless integrat, aducă Wi-Fi direct. Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și trebuie recunoscut că la acest preț nu luai un Internet TV anul trecut, cu atât mai puțin unul de 81 de centimetri.

Poze

În opinia mea, acest KDL-32EX650 e un gadget și multe magazine spune că e Skype Ready, iar acest lucru se datorează în principal faptului că mai trebui să-i puneți o cameră web de calitate pentru a vă vedea. Din păcate nu are nici microfon și vă va trebui o cameră cu microfon, de preferat. Ecranul e unul foarte clar deoarece e de tip LCD cu iluminare Edge LED.

Așa arată
Aplicațiile

Specificaţii tehnice

Sony 32EX650 poate fi considerat ca fiind un smart TV deoarece are chiar și browser web Opera. Suportă aplicații și poate fi controlat de la un smartphone. Funcționalitatea TV-ului depinde în general și de ce firmware are și de cât de iscusit sunteți în a-l utiliza. Nu vine cu Gorilla Glass, iar cadrele pe secundă sunt 50 (deci are 50Hz, chiar dacă MotionFlow e de 100Hz).

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu tunere DVB-T și DVB-C, are un preț acceptabil; la un magazin se oferă o garanție de 2 ani și tot 2 ani ca supliment; are conexiuni de rețea, iar cea wireless cred că va fi cel mai mult folosit; suportul e unul foarte interesant și designul televizorului KDL32EX650 e unic; poate afișa imagini la o calitate impresionantă deoarece are suport Full HD. Are și o greutate destul de mică de sub 10 kilograme și asta îl face destul de ușor de montat pe o masă.
Contra: nimic.

Concluzie

32 EX 650 este un model remarcabil deoarece are un preț mic și nu știu dacă are dts, dar eu l-aș cumpăra datorită următoarelor motive: arată bine; are un player bun; poate fi folosit pentru a naviga pe Internet; imaginea e una de calitate bună deoarece are rezoluție 1080p, dar cel mai bine ar fi să urmăriți filme la calitate HD. Pentru a vă face mai bine o părere despre acest TV vă recomand preview-ul de alături dintre care se poate vedea că și materialul din care e făcut e unul foarte bun.

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „Sony KDL-32EX650, TV LED”

  1. Salut !

    Sunt posesor de un televizor Sony KDL-32EX650 si am o problema cu redarea filmelor Blueray de 5 Gb de pe USB, in sensul ca nu vede USB-ul televizorul; USB-ul fiind de 16 Gb si formatat la NTFS ca sa incapa fisiere mari dar culmea televizorul nu citeste NTFS ci doar FAT16, FAT32 si ExFat. Deci nu pot sa vad la acest telefizor filme Blueray sau nu stiu eu cum; rog pe cineva care cunoste sa ma ajute cu aceasta problema. Pana atunci doar filme de 1.5 Gb. Multumesc anticipat.

  2. Mkv-urile, sunt convins ca nu vei reusii niciodata sa le vezi nu pentru ca TV-ul are o problema, ci pentru ca Sony are casa de productie!!!
    Ura!

Comentariile sunt închise.