Sony 32W706, Smart TV KDL-32W706 81 cm

Sony 32W706 e un nou televizor din seria W7 a anului 2014, iar alături de 32W705 e unul dintre cele mai accesibile Smart TV-uri de pe piață. Față de modelul menționat anterior acesta e unul argintiu, în rest având același aspect și caracteristici.
E modelul perfect pentru cineva cu un buget mic, dar care vrea să dețină un televizor care să arate bine și să afișeze o imagine foarte calitativă.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », pe acești bani noi primind un aparat care are integrate ultimele fițe în materie de tehnologie. Iar, pentru a vedea cum se prezintă am postat o poză alături. Puteți observa că fizic nu se deosebește cu nimic față de alte modele ale seriei W7.

Modelul alb
Modelul argintiu

Modelul KDL-32W706 nu doar are un ecran de 80-81 centimetri, ci beneficiază și de rezoluție 1920×1080 pixeli care facilitează vizionarea filmelor Blu-ray. Iar, softul smart o să vă ajute inclusiv să vorbiți cu prietenii pe Skype, însă nu trebuie să uitați să cumpărați și o cameră web compatibilă de genul Sony CMUBR200.
Normal că beneficiază și de porturi de rețea care o să vă ajute să conectați aparatul la Internet. Cel mai util o să se dovedească cel wireless. Cu ajutorul porturilor o să puteți naviga folosind browserul Opera care vine cu acest aparat.

Lucrurile pe acere eu le apreciez la acest model sunt imaginea de calitate, prezența a numeroaselor tunere digitale (pentru posturi HD), sunetul ok (e bun, dar nu se compară cu unul 5.1), software-ul bun și consumul mic de curent. E foarte bine că pe parcursul anilor au făcut televizoare care să consume tot mai puțin curent și astfel să ajute mediul înconjurător și nu numai.

Concluzia mea e că aparatul acesta nu doar arată bine, ci și afișează niște imagini de o calitate superioară datorită rezoluției și tehnologiilor cu care e dotat.
Alături e prezentată caracteristica One-Flick Entertainment care o să se dovedească foarte bună pentru cei care nu sunt prea răbdători.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Sony 32W706, Smart TV KDL-32W706 81 cm”

  1. Am ales modelul acesta in defavoarea celui pe negru deoarece arata mult mai bine. M-am cam saturat de televizoare negre si se potriveste de minune cu mobila din camera care e tot o nuanta de gri.

Comentariile sunt închise.