Sony 32W706, Smart TV KDL-32W706 81 cm

Sony 32W706 e un nou televizor din seria W7 a anului 2014, iar alături de 32W705 e unul dintre cele mai accesibile Smart TV-uri de pe piață. Față de modelul menționat anterior acesta e unul argintiu, în rest având același aspect și caracteristici.
E modelul perfect pentru cineva cu un buget mic, dar care vrea să dețină un televizor care să arate bine și să afișeze o imagine foarte calitativă.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, pe acești bani noi primind un aparat care are integrate ultimele fițe în materie de tehnologie. Iar, pentru a vedea cum se prezintă am postat o poză alături. Puteți observa că fizic nu se deosebește cu nimic față de alte modele ale seriei W7.

Modelul alb
Modelul argintiu

Modelul KDL-32W706 nu doar are un ecran de 80-81 centimetri, ci beneficiază și de rezoluție 1920×1080 pixeli care facilitează vizionarea filmelor Blu-ray. Iar, softul smart o să vă ajute inclusiv să vorbiți cu prietenii pe Skype, însă nu trebuie să uitați să cumpărați și o cameră web compatibilă de genul Sony CMUBR200.
Normal că beneficiază și de porturi de rețea care o să vă ajute să conectați aparatul la Internet. Cel mai util o să se dovedească cel wireless. Cu ajutorul porturilor o să puteți naviga folosind browserul Opera care vine cu acest aparat.

Lucrurile pe acere eu le apreciez la acest model sunt imaginea de calitate, prezența a numeroaselor tunere digitale (pentru posturi HD), sunetul ok (e bun, dar nu se compară cu unul 5.1), software-ul bun și consumul mic de curent. E foarte bine că pe parcursul anilor au făcut televizoare care să consume tot mai puțin curent și astfel să ajute mediul înconjurător și nu numai.

Concluzia mea e că aparatul acesta nu doar arată bine, ci și afișează niște imagini de o calitate superioară datorită rezoluției și tehnologiilor cu care e dotat.
Alături e prezentată caracteristica One-Flick Entertainment care o să se dovedească foarte bună pentru cei care nu sunt prea răbdători.

Un comentariu la „Sony 32W706, Smart TV KDL-32W706 81 cm”

  1. Am ales modelul acesta in defavoarea celui pe negru deoarece arata mult mai bine. M-am cam saturat de televizoare negre si se potriveste de minune cu mobila din camera care e tot o nuanta de gri.

Lasă un comentariu