Sony 32W705, Smart TV KDL-32W705 81 cm

Sony KDL-32W705 B e un televizor de 32 de inci din noua generație W7 a anului 2014. Modelul Sony 32W705 se remarcă prin software smart, multiple caracteristici utile și o imagine incredibil de fidelă.
Din păcate nu are suport 3D, însă asta nu afectează cu nimic claritatea imaginii.

Dacă te întrebi cât costă atunci trebuie știut că are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Ce am remarcat eu e că e foarte mic. Pe acești bani noi primim un aparat cu multiple caracteristici superioare de sunet și de imagine.

TV-ul
TV-ul

Pe partea de specificații are un ecran de 32 inci (80-81 centimetri) cu rezoluție 1920×1080, două difuzoare de 5W fiecare, wireless integrat, suport Skype (mai trebuie să-i luați cameră precum Sony CMUBR200 și puteți începe convorbirea) și un soft inteligent care suportă aplicații (apps).
Nu doar oferă o imagine foarte clară, ci are și un consum mic de curent de circa 39W. Iar, greutatea e de 8 kilograme… ceea ce e foarte puțin.

O să apreciezi la acest model KDL32W705 disponibilitatea tunerelor digitale (DVB C, T și S2; C pentru cablu, T pentru terestru și S/S2 pentru satelit), software-ul inteligent și că e foarte ușor de utilizat. Referitor la costul de achiziție nu se poate comenta absolut nimic deoarece în anii anteriori nu te puteai atinge de un Sony de 32 inci care să aibă și soft Smart.

Nu era rău dacă avea camera Skype integrată, însă nu știu cât de utilă e pentru dvs funcția Skype. Poate că în anii următori o să găsim modele mai ieftine care să aibă și camera integrată.
Ca o concluzie pot spune că acest model e unul excelent deoarece are chiar și browser… și nu oricare, ci Opera. Pe mobil acest browser e preferatul meu datorită aspectului și ușurinței în utilizare.
În preview-ul alăturat e prezentată funcția One-Flick Entertainment prin care se poate accesa rapid ceea ce doriți. Aceasta cred că se va dovedi extrem de utilă acelora care se uită la meciuri și nu prea au răbdare în a naviga prin meniuri.

Te-ar mai putea interesa

6 comentarii la „Sony 32W705, Smart TV KDL-32W705 81 cm”

  1. Chiar ma intereseaza acest model deoarece vreau sa-mi schimb televizorul vechi Sony care acum implineste in curant 2 ani. Chiar ma incanta pretul si nu credeam ca o sa apuc asa ceva prea curand.

  2. Am achizitionat de curand si eu modelul Sony, 80cm, Full HD, 32W705 si vreau sa spun ca este ce-a mai mare teapa pe care am luato cu un tv,sunt dezamagit de alegerea pe care am facuto,culorile sunt cele mai slabe pe care le-am vazut la un tv .M-am lasat convins de niste review-uri ,care cred ca au fost comandate … ,mergeti intr-un showroom de prezentare inainte de a va gandi sa achizitionati acest produs pentru al testa,eu am omis aceasta etapa si l-am comandat direct fara sa il mai vad de ce este capabil acest televizor.
    O sa aveti parte de cele mai mizerabile culoti posibile,nu va lasati impresionati de acest nume Sony,nu mai este ce era odata!!!!!

  3. Foarte bun deoarece imaginea e clara ca lacrima. Eu cautam un televizor simplu si l-am gasit in acest model care face parte din seria W705.

  4. l-am achizitionat convins ca merita…totul e superb dar am o intrebare…cum editez programele?de exemplu protv hd e la 113 si vreau sa il duc la 1…ai idee?

Comentariile sunt închise.