Sony 32W656, TV LED Kdl-32W656 de 80cm

Sony 32W656 e un televizor din seria w6 a anului 2013, iar lucrurile care o să-ți placă la el sunt prețul mic, suportul Full HD și diagonala mare a ecranului. Deci, acesta e mai bun decât Sony 32R430 întrucât are un ecran cu o rezoluție mai mare.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani noi primim un aparat care are soft smart și MotionFlow XR 200 Hz. Puteți vedea din imaginea alăturată cât de bine arată acest aparat, iar mai multe detalii vizuale pot fi văzute din clipul pe care l-am postat la final.

Aparatul
Aparatul

Pe partea de caracteristici se laudă cu ecranul superb de 32 inci a cărui rezoluție e de 1920×1080 pixeli și a cărui unghiuri de vizibilitate sunt 178/178… deci vorbim despre un ecran cu panel IPS. 😉 Dacă e să vorbim despre soft atunci putem spune că e vorba despre unul smart (televizorul fiind un Smart TV), iar pentru a putea să-l conectați la internet vă puteți folosi de conexiunea wireless.

Ce o să apreciezi la acest model e că e un adevărat Smart TV cu browser, suport aplicații și care oferă o calitate a imaginii incredibilă… că e vorba despre filme HD ori Blu-ray. Nu trebuie neglijată nici multitudinea de tunere digitale, televizorul având tunere DVB C până la T și S (inclusiv T2 și S2).

Deci, dacă te interesează un televizor care să arate bine și care să te ajute la navigat pe net, dar și vizionat multiple tipuri de filme atunci acesta ar fi o recomandare din partea mea. Nu e deloc complicat de utilizat și din această cauză e foarte bun chiar și pentru persoanele mai vârstnice.
În ziua de azi nu mai are rost să-ți cumperi o plasmă întrucât LED-urile au devenit la fel de performante pe partea vizuală, iar consumul de curent e unul minim.
Din clipul alăturat se poate vedea mai bine cum arată acest televizor la exterior.

Un comentariu la „Sony 32W656, TV LED Kdl-32W656 de 80cm”

  1. Initial am crezut ca e vorba despre o greseala, fiind vorba despre un Sony. Insa am constatat ca e chiar. E un televizor foarte bun disponibil la un pret care nu poate fi egalat. Imaginea chiar e foarte bun, iar daca te uiti foarte dintr-o parte atunci nu o sa vezi nimic albicios, ci imaginea filmului.

Lasă un comentariu