Sony 32W650, televizor Smart cu LED

Actualizare 17.01.2014: Cea mai bună ofertă pentru KDL-32W650A e 1899 lei deoarece acum are o reducere de 400 lei.

Articolul din 3.05.2013:
Noua serie de televizoare Sony e aici și are cu ce se mândri. Un televizor care face toți banii e acest Sony 32W650 și recomandă prin ecranul mare de 81 centimetri, softul inteligent, tunerul dublu, Wi-Fi Direct și multe altele. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu-i deloc mare, iar pentru a savura un film la calitate maximă îți recomand și un home cinema Sony DAV-DZ740.
E așa de deștept încât poate fi utilizat cu succes și pentru a vorbi prin intermediul Skype, fiind Skype Ready.

Aspect

Se poate vedea că arată foarte bine, iar dacă LG și Samsung s-au luat unul după altul cu designul, acest model are un design unic și premium. Dacă sunteți de părere că ocupă prea mult loc pe masă atunci puteți să luați un suport TV compatibil cum ar fi Hama 83756.

Din față
Din față

Caracteristici tehnice

Televizorul 32w650 are un ecran de 32 inci care în centimetri e undeva la 80-81 centimetri… numai bun pentru a vedea filme Blu-ray sau canale HD. Tunerele digitale o să vă ajute să vizionați posturi în format HD, în special tunerul DVB-C.
Vine la pachet cu foarte multe funcții, printre care aș aminti cea de Screen Mirroring prin care puteți vedea ceea ce se vede pe ecranul tabletei/telefonului pe TV. Acest lucru e posibil datorită software-ului inteligent, iar un alt lucru interesant e faptul că are browser web foarte capabil.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre calitate și preț e unul exemplar; vine cu multe lucruri utile; imaginea e foarte calitativă; are conexiuni de rețea incorporate – pentru cea wireless nu aveți nevoie de adaptor Wi-Fi; vine cu suport pentru diferite aplicații; sunetul e destul de clar datorită faptului că boxele au bass reflex.
Contra: nu are 3D și nici suport Wi-Di.

Concluzie

Sony fac doar aparatură premium, iar alegând un televizor de la ei nu greșești. Acest model e adresat în principal celora care vor mai mult și beneficiază de un buget ceva mai mare. Utilizarea televizorului nu e deloc complicată deoarece are meniuri realizate ergonomic, iar dacă nu vreți să vă folosiți de funcțiile Smart atunci nu sunteți obligați să o faceți, televizorul putând fi utilizat și ca un TV clasic.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Sony 32W650, televizor Smart cu LED”

  1. E foarte bun. Am si un televizor din generatia anterioara care are Gorilla Glass si cred ca si acesta are asa ceva, insa nu sunt sigur.
    Se poate vedea clar diferenta dintre un Samsung si un Sony prin dotari si calitatea imaginii. Poate ca un Sony costa mai mult dar e mult mai bun.

Comentariile sunt închise.