Sony 32R430, TV LED Kdl-32R430

Cei de la Sony au reîmprospătat seria R4, iar un nou model din această serie e Sony 32R430. Acesta e un televizor al anului 2014 care are ca atuuri imaginea HD, disponibilitatea unui sunet foarte clar, tunerele digitale și porturile digitale multiple.
Deci, se adresează în principal acelora care vor un televizor simplu, dar bun. Mulțumită faptului că nu are prea multe lucruri incorporate, acest televizor are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Pentru a vedea mai bine cum arată acest televizor vă recomand imaginea alăturată. Se poate vedea că nu arată cu nimic diferit față de seria R din 2013.

Televizorul
Televizorul

Pe partea de specificații are un ecran de 32 inci (80-81 centimetri), rezoluție 1366×768 pixeli, tunere digitale (DVB C și T) și player multimedia capabil de a reda filme chiar și de pe harduri externe cu diferite tipuri de partiții. Datorită rezoluției mai sus amintite acest televizor e perfect pentru filme HD și vizionarea canalelor digitale, iar dacă o să vreți să vedeți filme Full HD de pe playere externe acest lucru e posibil însă nu o să vedeți o rezoluție mai mare decât suportă.

Lucrurile pozitive sunt costul mic de achiziție, aspectul foarte plăcut și ușurința în utilizare. Despre calitatea imaginii nu putem spune nimic rău deoarece și aceasta e una foarte bună precum la restul televizoarelor marca Sony.
Poate că nu era rău dacă acest televizor ar fi venit cu rezoluție 1920×1080 pixeli așa încât filmele Blu-ray să se vadă fără vreo pierdere de calitate. Unii ar zice că lipsa caracteristicii Smart e și ea un minus însă nu e așa deoarece aceste televizor poate fi transformat în unul smart cu ajutorul unui player cu Android precum acestea.

Televizorul KDL-32R430 e unul ideal pentru cineva care nu vrea să se streseze cu prea multe setări atunci când vrea să se bucure de divertisment de calitate. În cazul în care vreți mai multe informații legate de acest televizor din noua serie R4 a anului 2014 vă recomand clipul de alături.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Sony 32R430, TV LED Kdl-32R430”

  1. E numai bun chiar dacă nu e FullHD sau 3D pentru ca dupa mine acestea sunt doar niste artificii de marketing de care omul normal nu are nevoie.
    Si eu am un model R si vazand cat de bun e mai vreau sa cumpar unul pentru camera copiilor. Cred ca pana la urma acesta va fi.

Lasă un comentariu