Sony 32R410, televizor LED KDL-32R410 de 80 cm

Un televizor de 80 cm e acest Sony 32R410 și după cum se vede, face parte din noua serie R4. Arată mult diferit față de predecesoarea, are 100Hz, redare USB, difuzoare de 5 W și altele. Cam toate modelele R4 arată cam la fel, doar la stand arată diferit iar rata de refresh e aceeași. Pentru un plus de claritate și eleganță, puteți opta pentru o serie superioară. Alegerea corectă ține de așteptările voastre și de bugetul alocat. Poate fi folosit fără un media player în apropiere deoarece are player integrat care suportă diverse formate, e nevoie doar de un stick USB sau de un hard disk extern (mediu de stocare cu USB). Redarea media se poate face și printr-un cablu HDMI deoarece mulți dintre voi aveți un PC sau un laptop.

Prețul său nu e prea mare deoarece nu are tehnologie 3D ori caracteristici Smart. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

TV-ul
TV-ul

Tehnologia de iluminare LED e destul de populară și pe noile televizoare. E vorba de gama 2014 de aceea are și caracteristici tehnice mai bune. Pe partea de sunet are difuzoare de 5 W,sunet clar și multe altele. Rezoluția ecranului e doar HD deci nu prea e cel mai bun model pentru vizionarea de filme 1080 sau pentru monitor.

Ca și dotări are următoarele: tuner TV DVB-C/T, player integrat cu redare prin USB, HDMI, USB, Scart etc. Mai are și alte porturi dar acestea sunt cele mai importante și deci cele mai des folosite. pe partea de design are un stand interesant, o dungă argintie în partea de jos care evidențiază brandul/logo-ul. E un televizor negru și majoritatea sunt pe această culoare.

Ca și caracteristici speciale are: redare USB, înregistrare USB, meniu în diverse limbi, control parental etc.

Plusuri: preț bun pentru un televizor așa de nou, design plăcut, rată de refresh bună, tuner TV bun și altele.
Minusuri: nu prea are.

Sony 32R410 e un televizor al generației noi care poate înlocui un LCD mei vechi și poate fi folosit ca un monitor. Jos am pus o prezentare a acestei serii noi care poate fi următoarea voastră alegere.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Sony 32R410, televizor LED KDL-32R410 de 80 cm”

  1. Acest televizor e unul foarte bun. Vine din generatia 2014 si se lauda cu multe lucruri. Eu sunt incantata de faptul ca vine cu aspect deosebit si nu facilitati excelente. Toate astea in conditiile in care au preturi egale sau mai mici decat concurenta.

Comentariile sunt închise.