Sony 26EX550

Un televizor foarte bun e Sony 26EX550 și e așa de popular deoarece are conexiuni de rețea, browser Opera și tunere digitale. Televizorul LED Sony 26EX550 nu e Full HD, ci doar HD, iar acest lucru se vede în prețul său deoarece vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Acesta e unul fără concurență deoarece cu greu găsești un astfel de televizor cu capabilități de smart TV. Ecranul său e unu mediu ca mărime și cei 26 de inci mi se par suficienți pentru o cameră de mărime medie. Eu aș zice să nu fiți prea preocupați de faptul că e doar HD+ deoarece de la câțiva metri nu se mai vede diferența dintre 720p și 1080p. 😉

Poze

E negru și arată cu aproximație ca în imaginile de alături. Suportul e unul unic ca design și funcționalitate deoarece nu o să găsești la alți producători așa ceva. Ecranul e unul de 66 centimetri, după cum ziceam mai sus, și filmele se vor vedea destul de bine pe el. Fiind un Internet TV o să puteți vedea filme și de pe YouTube și acesta e un avantaj deoarece nu mai pierdeți timp cu descărcarea de filme.

Așa arată
Aplicațiile

Specificaţii tehnice

KDL26EX550 este un model din 2012 și impresionează prin caracteristicile sale de top. Are un ecran măricel de circa 66 centimetri, iar filmele se vor vedea perfect pe ecranul de tip HD+. Sunetul e și el unul destul de bun deoarece are două difuzoare de 8W, dar pentru a beneficia de un sunet și mai bun vă recomand un sistem audio de tip surround.

Păreri pro şi contra

Pro: are un preț de sub 2000 lei; garanția e de doi ani, iar magazinul suplimentează cu încă doi ani pentru o fiabilitate maximă; brandul e unul dintre cele mai puternice de pe piață și multă lume cumpără cu plăcere produsele lor; ecranul e unul care consumă puțin curent, mai exact undeva la 36 de W și dacă nu mă înșel atunci acest lucru poziționează televizorul în clasa de eficiență energetică A.
Contra: ecranul putea fi mai mare și să aibă rezoluție Full HD.

Concluzie

Pentru a vă face mai bine o părere despre televizorul de față, adică despre KDL 26EX550, vă recomand clipul de alături care e unul foarte reușit. Din păcate, acest video preview e în limba olandeză sau ceva de genul, dar cred că important e faptul că e prezentat televizorul în detaliu. Anul trecut îmi amintesc că televizoarele de la acest brand treceau de 3000 de lei, dar acum văd că s-au ieftinit chiar dacă au multe dotări.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Sony 26EX550”

  1. Un led tv slabut, pierde conexiunea wireless, erori multiple la inregistrarea pe usb/hdd, incarca foarte greu aplicatiile, nu poate deschide pagini de net din lipsa de memorie ! Concluzie : NU e un SMART tv asa cum ni l-au prezentat cei de la Sony, e un tv simplu la care se vede bine ! Atat

Comentariile sunt închise.