Sony 22EX550

Dacă vă place să navigați pe web și ați dori un televizor accesibil dar nu găsiți prea multe modele, Sony a pus la dispoziție două modele de 22 și 26 inci. Iar cel mai ieftin e acest televizor LED Sony 22EX550 care e de 56 cm, cu rezoluție HD și poate fi găsit și sub denumirea de KDL-22EX550. Caracteristicile sale speciale sunt destul de impresionante pentru dimensiunile sale: Internet TV oferit de producător, Wi-Fi Direct (nu mai aveți nevoie de adaptor), înregistrare USB, browser web, Skype Ready (aveți nevoie de perifericele necesare) etc. Schimbarea unghiului de vizibilitatea sa face poate ușor datorită suportului special iar televizorul parcă „alunecă” pe acesta. Calitatea imaginii e ireproșabilă și se datorează noilor tehnologii. 22EX550 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Aplicațiile

Specificații tehnice

La capitolul sunet acest Sony 22EX550 oferă caracteristici foarte bune: difuzoare de 8 W fiecare, efect surround, S-Master, Dolby Digital Pulse, Dolby Digital Plus, Dolby Digital etc. Deci pentru un model așa mic, sonorizarea e pur și simplu excepțională. Ecranul său prezintă tehnologie Edge LED, rezoluție HD+, contrast dinamic de 1 milion la 1, unghiuri bune de vizibilitate, o mulțime de tehnologii și moduri (pentru filme). Cu acesta puteți viziona chiar și programe HD datorită tunerului TV digital DVB-T/C.

Playerul său multimedia integrat vine cu funcție de înregistrare USB și deci puteți înregistra emisiunea sau meciul preferat pe un mediu de stocare extern (HDD). Sony KDL-22EX550 poate fi folosit chiar și ca un monitor datorită intrării VGA și celor 2 HDMIuri. Se poate conecta la internet atât prin cablu (RJ-45) cât și wireless, deci aveți nevoie de un router wireless. Restul porturilor sunt: Scart, component, slot PCMCIA, mufă căști de tip mini, composite și ieșire audio digitală. Având în vedere diagonala modică, consumul său nu putea fi unul prea mare ajungând la 25 W, deci e cât a unui monitor.

Multe din caracteristicile sale speciale probabil că le cunoașteți deja: DLNA, TrackID, aplicații, Skype, browser web, Photo Map etc.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: pentru 56 de cm e un TV funcțional, calitate audio e excepțională, la fel și cea video se poate conecta la internet wireless, suport interesant și designul e mult mai elegant comparativ cu cel al predecesoarelor.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Acest LED Sony 22EX550 e recomandarea mea pentru cei ce vor un televizor mic pentru o cameră mică (ca de exemplu: dormitor) și nu vor unul obișnuit, ci unul foarte performant.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Sony 22EX550”

  1. doresc sa achizitionez un led. de 22 sau 26 si as dori o parere , samsung ue 22 es 5400 sau sony 22 ex 550, sau samsung ue26 eh 4500. Din ce-am vazut preturile sunt apropiate . Il voi pune intr-un dormitor de 12-13 m

  2. Eu aș zice să mergeți pe varianta Samsung 22ES5400 deoarece are ecran Full HD, e mai ușor și e mult mai vândut decât acest Sony… diferența fiind de doar 100 lei. Îl găsiți la ofertă aici.

Comentariile sunt închise.