Sonim XP1300

Dacă vrei un telefon foarte rezistent atunci ar trebui să te intereseze un telefon mobil Sonim XP1300 care vine în două culori: black (negru) sau yellow (galben, dar e mai mult negru cu galben). Are un preț bun Vezi prețul special de azi » şi este unul dintre cele mai rezistente telefoane de pe piaţă alături de XP3300 Force. Corpul acestui telefon este format din două straturi care sunt acoperite de cauciuc şi fibră de sticlă. Are certificat MIL-810 (în SUA) conform căruia e rezistent la apă, şoc, căldură etc.

Poze

În apă

După cum vedeţi, Sonim XP1300 funcţionează bine şi în apă.

Din faţă


Are tastatură normală şi nu vă va fi greu să apelaţi un număr folosindu-vă de taste. Nu e subţire, dar e rezistent. Din spate se vede că telefonul Sonim XP 1300 este unul „armat” sau „blindat” şi e perfect pentru cei care nu sunt prea îndemânatici când vine vorba de un telefon şi-l scapă des pe jos.

Specificaţii tehnice

Sonim XP 1300 Core are un ecran de tip gorilla glass de 2 inch care e rezistent la zgârieturi şi are o rezoluţie destul e mare. Dacă cade de la 2 metri pe ciment acest telefon nu păţeşte nimic. Are microfon cu reducerea zgomotului, player multimedia (mp3 şi video). Durata de convorbire este undeva până la 18 ore, iar durata în standby e până la 800 de ore. Poate fi folosit de la temperaturi de -20 la +50 grade Celsius. Garanţia este una de 3 ani, deci potrivită unui astfel de produs.

Păreri pro şi contra

Pro: are 3 ani garanţie, este foarte rezistent, preţul de 1099 lei este destul de bun având în vedere că rezistă la multe.
Contra: (poate că unii ar pune la minusuri lipsa ecranului tactil şi a sistemului de operare Android) nu arată prea bine, iar ecranul e cam mic.

Preţuri

Cel mai mic şi bun preţ al acestui mobil extrem e de circa 1099 lei. XP3300 Force cred că ar fi cea mai bună alternativă şi e un model ceva mai nou.

Concluzii

Dacă eşti vânător sau lucrezi în medii „ostile” atunci acest telefon mobil Sonim XP1300 ar fi ideal pentru tine din moment de e foarte rezistent.

Nu ştiu dacă v-am convins despre rezistenţa acestui telefon, dar mai mult ca sigur că videoclipul de mai jos vă va convinge. 😉

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Sonim XP1300”

  1. Este un telefon nou si foarte rezistent. Lucrez foarte mult prin padure si un astfel de telefon mi-ar prinde bine. Singurul lucru care m-ar opri sa-l cumpar ar fi pretul, dar cred ca am sa trec peste acesta problema pentru ca decat sa cumpar tot timpul pe telefoane mai bine iau unul mai scump si care sa tina mai mult.

Comentariile sunt închise.