Smailo Joy V2, sistem navigație

Smailo Joy V2 e un GPS foarte apreciat care vine în trei variante (fără hartă, harta România și harta Full Europe) și vine să-l înlocuiască pe Smailo Joy V1. Nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primești un sistem de navigație performant cu design ultra slim. Deoarece vine în mai multe variante e un GPS foarte bun pentru cei care sunt șoferi profesioniști în România ori peste hotare, cât și pentru aceia care vor un model „chel”.

Poze

Din imaginile de alături se poate observa că arată precum modelul 1 fiind un GPS de dimensiuni medii datorită ecranului de 4.3 inci. Ecranul e unul clar deoarece vine cu o rezoluție de 480 pe 272 pixeli care e numai bună pentru văzut hărțile, poze și clipuri. Pot fi redate diferite formate media cu ajutorul acestui aparat deoarece vine cu player multimedia capabil.

Cutia
Din faţă

Specificaţii tehnice

Smailo Joy V2 e un model destul de puternic grație procesorului MediaTek 3351 și faptului că vine cu 128 mega memorie RAM. Capacitatea internă e de 4GB, dar folosind carduri MicroSD poate fi mărită la mai mult. Venind cu sistem de operare Windows CE 6 înseamnă că beneficiați de un sistem de operare extensibil, iar facilitatea de player e disponibilă pe acest gadget, aparatul putând reda o mulțime de de tipuri de fișiere media.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul bun; puteți alege între mai multe modele în funcție de preferința dvs față de hartă; suportă carduri de până la 16 giga; designul e unul special de tip ultra slim; poate fi utilizat în modul piton, deci nu trebuie neaparat să ai mașină pentru ca să-l poți folosi; există un pachet promo aici care face ca achiziția alături de un card și un kit de curățare să fie mai ieftină decât dacă le-ai lua separat.
Contra: rezoluția nu e prea mare; nu vine cu Android.

Concluzie

Dacă ești începător (în sensul că nu ai mai avut un astfel de sistem de navigație) și vrei un model de GPS bun atunci cred că acesta fi excelent deoarece e ușor de folosit. Din preview-ul de alături vă puteți face o părere despre cum e programul de navigație al aparatului de față.

Un comentariu la „Smailo Joy V2, sistem navigație”

  1. cardul micro CD de 16 Gb, poate fi si micro CDHC 16 Gb, sunt compatibile?…introduse in slot functioneaza sau nu? …Doresc amanunte.

Lasă un comentariu