PNI L800, sistem navigație 5 inci

PNI e un brand cunoscut pentru tablete, media playere și GPS-uri, iar un sistem de navigație bun de la acesta e PNI L800. Îl recomandă costul mic de achiziție, ecranul mediu de 5 inci și hardware-ul puternic. Un alt lucru interesant e că are și funcția de transmițător FM.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Acest cost de achiziție e unul foarte mic întrucât nu vine cu hartă, dar să nu vă faceți probleme deoarece o să găsiți de cumpărat, iar dacă sunteți mai descurcăreți atunci puteți găsi pe Internet gratis ori pe bani.
Chiar dacă are un preț oarecum simbolic, în pachet sunt livrate multiple lucruri care pot fi observate din imaginea de alături.

Pachetul
Pachetul

Modelul acesta are un hardware foarte bun, mai exact are memorie internă de 4 giga (unii zic că e mai mult decât suficientă pentru hărți Full Europa), iar dacă ai nevoie de mai mult atunci poți cumpăra un card de 32 de giga. Ecranul e unul de 5 inci cu rezoluție 480×272 pixeli.
Mai în detaliu pe partea soft trebuie spus că nu are hărți, nici soft de navigare. Iar, sistemul de operare e Windows Mobile 6.
Dacă nu știți ce programe să instalați pe el atunci aveți de ales într iGO 8 sau iGO Primo deoarece astea sunt cele mai utilizate.

Printre lucrurile care trebuie apreciate (pe lângă cost) sunt componentele rapide (mă leg în principal de procesor care e mai mult decât e nevoie și de aceea u o să ai parte de sacadări), garanția bună și că nu încurcă vizibilitatea. (Legat de hărți trebuie avută grijă ce instalați, același lucru e valabil și pentru programul de navigare deoarece dacă instalați versiuni trial – de 30 de zile – puteți să pățiți să nu mai meargă programul tocmai când aveți nevoie de el.)

Modelul L800 e unul care se adresează în special celora care vor un aparat în care să-și pună baza, dar care să coste puțin. Nevenind cu hartă necesită și puțină pricepere din partea dvs pe partea de tehnologie… sau dacă nu atunci puteți apela la un prieten.

Te-ar mai putea interesa