Mio Spirit 6950, sistem navigație 5 inci

Dacă te interesează un sistem de navigație bun atunci eu îți recomand acest Mio Spirit 6950. Mulți ar spune că vine să înlocuiască modelul 695 care e unul foarte popular, dar din generațiile anterioare. Te vei întreba cu ce vine acest Spirit 6950 LM în plus față de alte modele din anii trecuți, iar răspunsul ar fi că acest model din 2014 incorporează facilități cum ar fi media player, find my car, IQ routes, stay ahead of traffic și hărți actualizare pe viață.Poate că cel mai util lucru e faptul că are hărți la zi tot timpul. În trecut, acest lucru era foarte rar, dar acum văd că toate GPS-urile au așa ceva.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un aparat GPS foarte nou și bun. Imaginează-ți că a fost scos pe piață de curând și uite că-l găsești și la noi.

Aparatul
Aparatul

Pe partea de specificații stă bine, însă înainte de a le enumera trebuie să te avertizez că acest model e acum nou pe piață, iar peste câteva luni s-ar putea să apară modele similare dar cu specificații diferite. Deci, mare grijă la ce scrie pe magazinul online de unde cumperi.
Pe ansamblu, lucrurile care te-ar interesa sunt prezența unui media player capabil, a TMC și ecranul mediu de 5 inci cu rezoluție normală pentru un sistem de navigație – 480×272 pixeli. Pe partea de cip are SE4510L, deci un cip bun cu procesor Atlas 5 de 664 Mhz (denumirea procesorului e mai sofisticată, dar n-are rost să complic treburile).

Plusurile ar fi că nu-ți încurcă vizibilitatea, interfața bună (oarecum similară cea de pe Windows 8) și că are harta Full Europe. Nu aș putea spune că excelează pe partea de accesorii deoarece are accesorii normale cum ar fi încărcător de mașină și suport auto.
Singurul minus ar fi că în momentul de față costă mai mult decât 695, dar poate că în perioada ce urmează prețul va scădea.

În rest pot spune că acest model e unul foarte bun, iar o facilitate comică care am precizat-o și mai sus e cea Find my car prin care aparatul o să-ți arate unde ai parcat mașina. Aceasta e e foarte utilă pentru cineva foarte utituc, dar vezi că trebuie să iei GPS-ul cu tine.

Te-ar mai putea interesa