Garmin Nuvi 56LM, sistem navigație 5 inci

Dacă te interesează un GPS care să aibă harta Full Europe și un ecran de 5 inci atunci eu îți recomand sistemul de navigație Garmin Nuvi 56LM. Principalele sale avantaje ar fi faptul că oferă update gratuit al hărților pe viață, că are un ecran mediu ca mărime și multiple facilități utile.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », mai exact acesta e unul modic deoarece vine din seria Essential a anului 2014. Dacă vă interesează cum arată atunci din imaginea alăturată vă puteți face o părere. E bine că ecranul nu e mai mare pentru că ar fi afectat vizibilitatea.

GPS-ul
GPS-ul

Specificațiile care te-ar interesa la el sunt ecranul de 5 inci de tip dual-orientation display, că te îndrumă acustic (mai ales la turn-by-turn directions) și că are myTrends.
Free lifetime map updates e o facilitate foarte utilă deoarece drumurile se schimbă, afaceri se închid și deschid, iar un dispozitiv precum 56LM te ajută să fi la zi cu cele mai noi hărți oferite de Garmin… fără ca tu să plătești. Pe parcursul timpului s-ar putea ca să fie nevoie să atașați un card deoarece hărțile mai noi ar putea să fie mai mari.

Lucrurile care contează tot mai mult la un GPS sunt ecranul și disponibilitatea hărților actualizare, iar acest model are un ecran bun, iar hărțile pot fi updatate gratis.
Autonomia nu e prea bună (fiind de doar două ore), dar nu cred că o să vă afecteze negativ întrucât poate fi conectat la mașină.

Deci, dacă te interesează un aparat care să te ghideze în trafic atunci acesta ar fi unul foarte bun. Pe lângă lucrurile menționate mai sus acesta vine și cu diferite alerte de siguranță cum ar fi School zone warnings (te alertează când ești în apropierea școlilor) și Speed and safety camera alerts (te alertează cu privire la camere de securitate pe parcursul călătoriei… nu prea văd sensul acesteia, dar poate că are legătură cu „privacy”, adică intimitatea).

Te-ar mai putea interesa