Garmin Nuvi 760LT, sistem de navigație pentru camioane

Chiar dacă Garmin Nuvi 760LT poate fi folosit pentru autovehicule mari, îl puteți folosi și pentru autoturismul dumneavoastră. Are un ecran generos care e evident din numele său și astfel puteți supraveghea mai bine traseul. Ori puteți alege să vedeți traseul în mod 2D și 3D. Acest brand este cunoscut pentru experiența sa în domeniu și, pe partea software, chiar stau bine aceste gadgeturi. Au multe funcții de optimizare a traseului deci prețul e justificat (acele funcții vă vor ajuta să economisiți bani și timp). Deasemenea, veți beneficia de update-uri gratuite dar acela nu se fac singure ci trebuie să le faceți voi conectând cablul de date și să urmați instrucțiunile.

Ca și preț, mi se pare ok având în vedere cui i se adresează iar dacă aveți doar un autoturism, vă recomand un GPS mai mic de la Garmin. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Așa arată programul de navigare
Așa arată programul de navigare

Poate fi folosit atât pentru un camion cât și pentru oricare alt autoturism. Deci se va ține cont de gabaritul, lungimea și lățimea autovehicului. Nu puteți folosi orice GPS pentru un camion sau tir, e bine să fie unul corespunzător. Pe partea de memorie are un spațiu intern de 4GB dar vă recomand un card de memorie pentru hărți suplimentare.

Acesta vine cu harta Europei și care o puteți actualiza după preferințe. Bineînțeles, e inclusă și harta României. Ecranul de 7 inci e unul cu rezoluție de 480 x 272 pixeli, deci imaginea e generoasă și clară în același timp. O rezoluție mai mare ar fi scăzut doar autonomia care e de circa 4 ore.

E dotat cu GPS, baterie Li-Ion, TMC și bluetooth. Pe partea de software stă foarte bine și nu am ce să-i reproșez. Caracteristicile speciale ale acestui model sunt: Text-to-Speech sau TTS, planificator călătorie, picture viewer și trip computer.

Plusuri: ecran mare, interfață destul de reușită, autonomie satisfăcătoare (și așa puteți să-l țineți conectat la mașină), TTS, TMC, bluetooth etc.
Minusuri: nu prea sunt, poate doar prețul.

Garmin Nuvi 760LT nu e accesibil pentru oricine deci nici nu se adresează oricui, însă nu trebuie să fiți un expert pentru a-l folosi. Interfața acestor gadgeturi s-a tot simplificat cu trecerea timpului, astfel că totul e la îndemână și unele opțiuni se aleg ușor. Jos am pus o despachetarea a sa care e însoțită și de o prezentare destul de detaliată.

Te-ar mai putea interesa