Smailo HD 5.0 Full Europe

Un GPS foarte bun și apreciat de cumpărători este acest sistem de navigație Smailo HD 5.0 Full Europe care are un ecran generos de 5 inci și harda completă a Europei. Deci dacă ați plănuit o excursie în străinătate și aveți de când să plecați cu mașina, un GPS ca acesta ar fi o soluție ieftină. Acest GPS vine cu o mulțime de funcții utile, un design elegant și subțire. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » și cred că are cel mai bun raport calitate/preț. Ecranul generos vă oferă o imagine mai mare a traseului pentru ca navigarea să fie o experiență unică. Ecranul răspunde instantaneu la comenzile utilizatorului datorită ecranului tactil și al procesorului performant. O alternativă mai ieftină ar putea fi un Smailo HD 4.3 Full Europe (4.3 inci).

Poze

Așa arată
Porturi

Specificații tehnice

Procesorul este unul Mediatek 3351 de 468 MHz. Capacitatea maximă de memorie suportată este de 4 giga și poate fi mărită cu un Card MicroSD. Cea RAM este de 64 MB iar cea ROM este de 4 giga. Ecranul TFT LCD de tip Anti-reflex are o diagonală de 5 inci la o rezoluție de 480 cu 272 pixeli. Acesta reproduce un număr de 65k culori. Chipsetul GPS-ului este Mediatek MT 3328 și nu vine cu TMC.

Pe partea de conectivitate are bluetooth, mufă 2.5 mm pentru căști și microUSB 2.0. Ca sistem de operare are Microsoft Windows CE versiunea  5.0, iar programul de navigare este Mireo Black Edition versiunea 3.1. Bateria este unul de tip Li-Pol de 900 mAh care oferă o autonomie de 2-3 ore. Acesta poate reade cele mai cunoscute fișiere de tip media (muzică, fotografii și filme). Ca și caracteristici speciale acest Smailo HD are calculator, convertor unități de măsură și transmițător FM.

Păreri pro și contra achiziției

Principalul motiv pentru care l-ați alege pe acesta și nu pe altul ar fi prețul imbatabil. Al doilea lucru ar fi specificații tehnice foarte bune (ecran, dotări și software), iar pe urmă ar fi designul elegant și autonomia decentă. Nu prea am ce să-i reproșez, dar putea să aibe mufă 3.5 mm pentru căști.

Concluzie

Acest sistem de navigație de la Smailo modelul HD 5.0 Full Europe este un GPS ieftin și bun și de aceea îl recomand celor care nu au unul sau au avut unul mai vechi și puțin depășit din punct de vedere tehnic. Acesta este o alegere ideală nu pentru că zic eu ci pentru că mulți posesori sunt foarte mulțumiți de el. Chiar și dacă era puțin mai scump, își merita banii.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Smailo HD 5.0 Full Europe”

  1. Am cumparat SmailoHD, 5.0, …si din 10 strazi cautate in Germania si Austria, gasesc abia 1-2 adrese.
    Am sunat la Smailo Cluj si mi-au comunicat ca este normal, si ca in momentul in care am deschis pachetul , cica ar avea o hartie in care se spune ca aceasta navigatie are o harta „de fun” instalata.
    Mai mult mi au spus ca pot pune eu o alta harta( pe cheltuiala mea ) .
    Inca o problema, nici nu se conecteaza cu telefonul ( functie cu care este dotata aceasta navigatie ).
    Din punctul meu de vedere, este o pacaleala…..iar tratamentul oferit de cei de la Smailo Cluj, este jalnic.

Comentariile sunt închise.